Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δύσκολα ο Ίβιτς, ίωση ο Σταφυλίδης

Σοβαρότερο απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, φαίνεται να είναι το πρόβλημα τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος χαφ του ΠΑΟΚ, ένιωσε και σήμερα (13/1) ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Έτσι δεν γυμνάστηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας και σήμερα το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητιμή τομογραφία. Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για τον Λάσλο Μπόλονι.

Κι αυτό, γιατί ο Κώστας Σταφυλίδης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ίωσης, η οποία όμως δεν δείχνει να είναι πολύ βαριά και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο νεαρός θα είναι σε θέση να μπει στην αποστολή για την Κυριακή.

Απών ήταν και ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος είχε άδεια για να διευθετήσει ένα προσωπικό ζήτημα. Παπάζογλου και Γεωργιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 17:30 στην Τούμπα και στις 16:45 στη μεικτή ζώνη, θα βραβευθεί ο Κλάους Αθανασιάδης ως MVP της 15ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου