Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο πολύτιμος Άλβες Λίνο

Ο Άλβες Λίνο, υποψήφιος για τον τίτλο του M.V.P. της αγωνιστικής που έφυγε, είναι από τα βαρόμετρα του φετινού ΠΑΟΚ και φέτος εκτός του διαστήματος που ήταν ανενεργός λόγω του τραυματισμού του, διανύει μια εξαιρετική περίοδο.
Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο φρόντισε με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ να ανοίξει το σκορ και μαζί το δρόμο προς τη νίκη. Την Κυριακή, στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας είχε δύο φαρμακερές σέντρες "πάρε βάλε", επιτρέποντας στη μία στον Βιεϊρίνια να βρει με τακουνάκι τον Σαλπιγγίδη και στη δεύτερη βρίσκοντας απευθείας το κεφάλι του Φωτάκη πριν η μπάλα καταλήξει και πάλι στα δίχτυα.
Σύμπτωση ή μη, η επιστροφή του στη δράση, συνδυάστηκε και με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες Ο Λίνο, που έχει 9 γκολ και 15 ασίστ δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ χαφ που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ.
Και σαν χαρακτήρρας όμως, απέδειξε ότι είναι τελείως έξω από κάθε κόμπλεξ μιλώντας προ ήμερων με ιδιαίτερη θέρμη για το μεγάλο ταλέντο του Σταφυλίδη και πως μπορεί να τον βοηθήσει για μια ομαλή διαδοχή όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Τούμπα ο Βραζιλιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου