Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αρίας: "Έχω υπογράψει προσύμφωνο με Κρουζέιρο"

Ο Ντιέγκο Αρίας παραδέχτηκει, μέσω... twitter με τη φράση "έχω υπογραφεί προσύμφωνο με την Κρουζέιρο, είναι το μοναδικό που μπορώ να πω", αυτό που γνωστοποίησαν εδώ και μερικές ημέρες τα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Ότι δηλαδή έχει έρθει σε συμφωνία σε πρώτη φάση με την Κρουζέιρο. Ο Κολομβιανός μέσος, σύντομα λοιπόν θα αποτελέσει παρελθόν, αφού τόσο οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομάδας, όσο, πλέον, και ο ίδιος μιλάνε δημόσια για συμφωνία.
"Ευχαριστούμε για την προσφορά σου" του γράφει, στο μεταξύ στο twitter, φίλαθλος του ΠΑΟΚ, με την υποσημείωση "μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ο ΠΑΟΚ". Ο Αρίας του απαντάει "Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας", και όπως φαίνεται σύντομα θα πέσουν τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Κολομβιανού με τον "Δικέφαλο".
Τι έκανε ο Κολομβιανός στους δώδεκα μήνες που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ; Ντεμπούτο ο Αρίας έκανε στις 6 Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1. Είχε παίξει εφτά λεπτά…
Στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0 έπαιξε δεξί χαφ για 25 λεπτά. Πρώτη φορά ως βασικός και με συμμετοχή 90 λεπτών είχε στις 20 Μαρτίου, στον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-2. Τότε έπαιξε στην θέση του ως αμυντικός μέσος.

Ακολούθησαν άλλες τέσσερις συμμετοχές με Λάρισα, Ηρακλή, ΑΕΚ και το καλό 90λεπτο (έβαλε και γκολ) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο 5-1.

Φέτος έκανε όλη την προετοιμασία και πράγματι ετοιμάζονταν να πάρει τον ρόλο του Βιτόλο. Ξεκίνησε στην θέση παίζοντας δίπλα στον Γκαρσία. Έπαιξε αρκετά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου… Έκανε 15 συμμετοχές μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, τότε που ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τρίπολη.

Τότε κλήθηκε και έπαιξε στην εθνική του. Στον ΠΑΟΚ όμως ο Μπόλονι άλλαξε και τον σχηματισμό της ομάδας, αφήνοντας τον Γκαρσία ως μοναδικό κόφτη, βάζοντας μπροστά του Λάζαρ και Φωτάκη.
Στον ΠΑΟΚ περίμεναν πολλά περισσότερα, που όμως ο Αρίας δεν μπόρεσε να δώσει. Έτσι αυτή η πρόταση έρχεται κουτί στον Δικέφαλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου