Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σίγουροι στην Κρουζέιρο για Αρίας

Ο τεχνικός διευθυντής της Κρουζέιρο, Ντίμας Φονσέκα, τόνισε πως "ήρθε η ώρα για ανανέωση", χαρακτήρισε παίκτη μεγάλου διαμετρήματος αυτόν που θα αποκτηθεί και σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε., αυτός είναι ο Ντιέγκο Αρίας.
Η Κρουζέιρο προσπάθησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φαμπρίτσιο για δύο ακόμη σεζόν, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι ο Ντίμας Φονσέκα, μίλησε για πλάνο ανανέωσης της ομάδας:
"Ο Φαμπρίτσιο έπαιξε το 50% των αγώνων σε διάστημα τεσσάρων ετών. Και ίσως ήρθε η ώρα για ανανέωση, ώστε να αναζωογονηθεί η ομάδα", δήλωσε σχετικά ο Φονσέκα.
Όσο για τον αντικαταστάτη του Φαμπρίτσιο, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε. δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Αρίας: "Φέρνουμε ένα παίκτη μεγάλου διαμετρήματος, υψηλών δυνατοτήτων, τον οποίο εκτιμούμε πολύ.
Είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει καλά και οι φίλαθλοι μπορεί να είναι βέβαιοι ότι θα είναι άξιος διάδοχος του Φαμπρίτσιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου