Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ρωσικές γελοιότητες καταγγέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ρωσικές γελοιότητες καταγγέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς μέλος του Δ.Σ της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ονόματι Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κατέχει ειδική αρμοδιότητα στην ρωσική ομοσπονδία στον εντοπισμό στημένων αγώνων, είπε πως η μισή Ελλάδα ήξερε ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ρούμπιν Καζάν θα λήξει ισόπαλος και το είχε παίξει στο στοίχημα!
«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο `Χ' και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρούμπιν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι», δήλωσε στην εφημερίδα "sport weekend" και πρόσθεσε: «Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι (σ.σ που την ίδια ώρα αγωνιζόντουσαν με την Σάμροκ και ήθελαν νίκη και ήττα της Ρούμπιν για να περάσουν αυτοί ως δεύτεροι) πληροφορήθηκαν πως η Ρούμπιν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα».

Οπως ήταν φυσικό η αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και ζήτησε άμεση παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας. Αύιο ο ΠΑΟΚ θα καταγγείλει τη Ρωσική ομοσπονδία στην ΕΠΟ και στη συνέχεια από κοινού θα γίνει καταγγελία και στην UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου