Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Αξιος ο διαιτητής, έδειξε πυγμή»

«Νομίζω πως σήμερα συνάντησα πράγματα πολύ πιο σημαντικά από την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος και λυπημένος παράλληλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον διαιτητή. Και το λέω επειδή για να πάρει αυτή την απόφαση σημαίνει μεγάλη πυγμή. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και όταν δεν μπορεί να προσφέρει ασφάλεια τότε πρέπει να σταματήσει. Είμαι στεναχωρημένος για τους αντιπάλους μας. Τους είδα δύο φορές είναι μια καλή ομάδα και δεν τους αξίζουν τέτοια προβήματα. Πρέπει να σας πω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν γήπεδα προδιαγραφών. Η Ομοσπονδία που έχει την ευθύνη του Κυπέλλου θα πρέπει να διοργανώσει καλά αυτόν τον θεσμό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους, να δουν τι γίνεται. Σαφώς οι μικρές ομάδες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε όμως να έχουμε αγώνες είτε για πρωτάθλημα, είτε για Κύπελλο. Θα πρέπει και αυτή η ομάδα να έχει ένα γήπεδο, να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε για παράδειγμα. Γιατί και στην Γαλλία σε περίπτωση που μια ομάδα πάει σε μικρότερη ομάδα, η τελευταία πρέπει να έχει τις κατάλληλες συνθήκες. Πόσες τραγωδίες πρέπει να συμβούν για να πάρουν αυτή την απόφαση;», ήταν το πρώτο σχόλιο του Λάσλο Μπόλονι για όσα έγιναν στην Γαισαριανή.
Για το πλάνο της διοίκησης: «Για την πρόταση που έχω θέλω να πω πως είμαι εδώ με όλες μου τις δυνάμεις για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που είναι ενδιαφέρον και δύσκολο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη»
Για το όνειρο που έχει: «Το όνειρό μου, όπως είχε πει κι ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι να μπορούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να πιουν ένα... φραπέ με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνω μια βόλτα με την ομάδα μου και να κοιτάμε δεξιά και αριστερά. Και στην Θεσσαλονίκη πιστεύω γίνεται το ίδιο. Υπάρχει μια υπερβολή».
Για τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Αντιλαμβάνομαι την πίεση για όλες τις ομάδες, αλλά αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Θέλω να πως ευχαριστώ και στους δικούς μας οπαδούς και έδειξαν την αγάπη τους στον Σαλπιγγίδη. Εύχομαι για το 2012 καλό κουράγιο στην Ελλάδα. Να συναντηθούμε όλοι μαζί στην άλλη άκρη του τούνελ. Για τον ΠΑΟΚ εύχομαι να έχει δύναμη και πάθος για να λύσει τα προβλήματά του»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου