Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Με Γκαρσία και Βιεϊρίνια άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ


Κανένας δεν ξέρει αν στο προσεχές παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο, αλλά και στον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μπορέσει να δώσει το «παρών». Αμφίβολος είναι και ο Πάμπλο Γκαρσία, μια και μπορεί να προφυλάχθηκε στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά ο τραυματισμός του ήταν πολύ… ύπουλος και κάνει συχνά την εμφάνισή του. 
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στο δεξί του πόδι, όταν πήγε να προλάβει μια σέντρα στο 30΄ λεπτό της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Λογικά η διάγνωση, μετά και τη μαγνητική που θα κάνει, θα βγει αύριο. Πάντως αν υπέστη θλάση, τότε θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για 7-10 μέρες.  Κι αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο και με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φέτος δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα. Ενα πρόβλημα τραυματισμού που είχε, μετά το ματς με την Ξάνθη, το ξεπέρασε γρήγορα, μια και εκμεταλλεύτηκε και το κενό στο πρόγραμμα εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Φέτος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια του «Δικεφάλου». Στο πρωτάθλημα πήρε μέρος σε 11 ματς, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και στην Ευρώπη έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Στο Γιουρόπα Λιγκ έχασε μόλις 18 λεπτά (!) συνολικά, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα απουσίασε (μια και έγινε αλλαγή) σε 21 λεπτά (!) και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα, μια και αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, ο Βιεϊρίνια είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για τον ΠΑΟΚ.
Σε ό, τι αφορά τον Γκαρσία, όποτε έλειψε από τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα. Τυχαίο; Δε νομίζω…
Το πρόβλημα στον δεξιό μηριαίο τον άφησε (προληπτικά) εκτός μάχης στον αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα είναι 100%, χωρίς να υπάρχει το ρίσκο της γρήγορης χρησιμοποίησης, όπως έγινε στην περίπτωση του Λίνο.
Ο Ουρουγουανός έλειψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο ματς του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη (ήττα με 2-1), με τον Άρη εκτός έδρας (1-1), με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (1-3), με τον Αστέρα στην Τρίπολη (ήττα με 1-0) και με την Κέρκυρα στην Τούμπα (0-0). Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου