Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Βιερίνια στο Λονδίνο;


Η κακοδαιμονία του ΠΑΟΚ (ή μήπως η έλλειψη επαγγελματικής νοοτροπίας ;) με τους τραυματισμούς τελειωμό δεν έχει. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Δικέφαλος θα αναγκαστεί να ταξιδέψει την Δευτέρα για το Λονδίνο χωρίς τον Αντελίνο Βιειρίνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τμήματος ο πορτογάλος επιθετικός υποφέρει από θλάση α΄ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο, γεγονός που καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Βιειρίνια λίγο πριν το τέλος του α΄ ημιχρόνου ήταν και ο λόγος που ο Μπόλονι αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Γεωργιάδη.

Ωστόσο ακριβής διάγνωση για την κατάσταση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα γίνει το πρωί της Δευτέρας. Το θετικό σενάριο αναφέρει ότι ίσως πρόκειται για ενοχλήσεις που προέρχονται από ευαισθησία του ισχιακού νεύρου αλλά το ιατρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεν είναι αισιόδοξο για την κατάσταση του παίκτη.

Μια ενδεχόμενη απουσία του Βιειρίνια από το παιχνίδι με την Τότεναμ την Τετάρτη αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα απέναντι στην ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα της Πρεμιερ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου