Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο


Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA και την ΤΕΑΜ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα Tottenham Hotspur - ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League.

ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 18:30 (τοπική ώρα) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του White Hart Lane Stadium.

Θα προηγηθεί στις 10.15 (τοπική ώρα) η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Tottenham Hotspur και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στην αίθουσα Συνεντεύξεων του προπονητικού κέντρου της Tottenham το Spurs Lodge Training Ground στο Luxborough Lane.

ΤΡIΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο White Hart Lane στις 19:00 (τοπική ώρα) και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της Tottenham Hotspur, θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 (τοπική ώρα) στο Spurs Lodge Training Ground στο Luxborough Lane και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου