Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Είναι δύσκολη σεζόν, στόχος η 5άδα»


Ο Λάσλο Μπόλονι μετά από τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το 0-0 με την Κέρκυρα είπε:
«Η πρώτη μου σκέψη μετά από το ματς ήταν ότι κάποια λάθη μας έκαναν την εμφάνισή τους δύο και τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο σκέφτηκα την επιθετικότητά μας και την αποτελεσματικότητά μας.
Πρέπει να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα στην κατοχή της μπάλας, να είμαστε πιο επιθετικοί όταν έχουμε τη μπάλα, οι τελικές πάσες να είναι πιο αποτελεσματικές, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ένας εναντίον ενός… Αυτό σημαίνει για μένα να είσαι πιο επιθετικός όταν βρίσκεσαι μπροστά. Έτσι προκαλείς πιο καλά τη νίκη…
Με Εργοτέλη, με ΟΦΗ και σε άλλα ματς και σήμερα είχαμε επιθετική παρουσία, αλλά όχι όσο χρειάζονταν για να πάρουμε τις νίκες.
Ξέρουμε ότι όλες οι αντίπαλες ομάδες έχουν και εδώ και έξω, αμυντική παρουσία με μας και με μία χαμηλών τόνων επιθετικότητα δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις.
Δε μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, μου άρεσε περισσότερο το β’ μέρος αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της αποτελεσματικότητας.
Υπάρχουν και κάποια θετικά που πρέπει να κρατήσουμε. Θετικά ήταν ότι ο Κλάους ο Αθανασιάδης επιστρέφει στην ομάδα, ο Κοντρέρας στα χαφ δεν ήταν κακός και έδωσε δύναμη. Ο Φωτάκης ήταν καλύτερος σήμερα, ο Σταφυλίδης στο β’ μέρος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.
Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα λίγα και να συνεχίσουμε.
Πρέπει να είμαστε περισσότερο σε ψηλό επίπεδο νοοτροπίας για να φτάσουμε στο επίπεδο που απαιτεί ο ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση για τις πολλές εσωτερικές αλλαγές και αν βοήθησαν την ομάδα ή στο τέλος μπορεί να την μπέρδεψαν κιόλας είπε:
«Δύο παίκτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις: ο Κοντρέρας στο κέντρο και ο Αθανασιάδης δεξιά. Πιστεύω ότι ο Κοντρέρας ήταν καλός ως χαφ. Έδωσε δύναμη… Θέλουμε δύναμη στο κέντρο και εγώ βλέπω και για το μέλλον, όχι μόνο ένα ματς… Μαλεζάς και Μπαλάφας πήγαν καλά στην άμυνα και έτσι έβαλα τον Κοντρέρας στα χαφ γιατί χρειαζόμασταν δύναμη στο κέντρο…»
Γιατί να κάνει ο ΠΑΟΚ δοκιμές;
«Από τον Αθανασιάδη δεν είμαι ικανοποιημένος όταν έπαιξε δεξιά, αλλά τον αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Έτο δεν ήταν ο Έτο που θέλουμε. Ούτε ψυχολογικά, ούτε σε νοοτροπία. Σήμερα επέστρεψε από τραυματισμό, αλλά δεν ήταν αυτός που έπρεπε και τον αλλάξαμε.
Για τη δοκιμή του Αθανασιάδη δεξιά δεν βλέπω κάτι κακό να γίνει μία δοκιμή…
Ο Έτο στην Ίντερ έπαιξε δεξί χαφ, ενώ είναι στράικερ.
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Θέλαμε να είναι μέσα και ο Παπάζογλου. Γι΄αυτό κάναμε δοκιμή να παίξει δεξιά ο Αθανασιάδης...»
Η έλλειψη επιθετικότητας οφείλεται και στο ότι έλειπαν ο Γκαρσία και ο Βιεϊρίνια που αποχώρησε. Τι μπορεί να κάνει γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ;
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για κάθε απουσία…»
Τι πρόβλημα έχει ο Βιεϊρίνια;
«θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα και θα δούμε»
Ο Ίβιτς έκανε κάποιες σέντρες από δεξιά. Ο ίδιος παίκτης το αποφάσισε ή είχε εντολή;
«Προσπάθησε να βγάλει σέντρες από δεξιά, όταν ο Σαλπιγγίδης έμπαινε μέσα. Δεν έχω παράπονο ότι ένας μέσος βγήκε από δεξιά κάποιες φορές να κάνει σέντρες… Σε ένα παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη γίνονται και διάφορες κινήσεις».
Ο ΠΑΟΚ είναι 15 πίσω από τις πρώτες θέσεις. Τι φταίει;
«Είναι δύσκολη σεζόν. Θα ήθελα να είμαστε πρώτοι. Αλλά αυτό που κοιτάμε είναι να βρεθούμε στην πρώτη 5άδα… Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, έχουμε να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις σε αρκετά προβλήματα… »

Γκράθια: «Βαθμός σαν νίκη»

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Χάβι Γκάρθια σαφώς ικανοποιημένος από την ισοπαλία είπε μετά από το παιχνίδι:
«Νομίζω ότι στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας, ο πόντος που πήραμε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είναι σαν νίκη. Κλείσαμε τους χώρους και προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας οδήγησε να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε και να κυνηγάμε την ισοπαλία. Τελικά είμαστε ευχαριστημένοι για τον πόντο που πήραμε.
Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι πολύ περισσότερο μέσα στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, έφτασε πιο πολλές φορές στην περιοχή μας, αλλά εμείς αμυνθήκαμε καλά και πήραμε ένα σημαντικό βαθμό.
Ο ΠΑΟΚ πίεζε συνέχεια και οι παίκτες μου έφτασαν στα όριά τους και ίσως αν είχε και άλλο χρόνο ο ΠΑΟΚ να πετύχαινε κάποιο γκολ, αλλά τελικά πήραμε μία σπουδαία ισοπαλία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου