Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πετάει η Τότεναμ........

 
Την περίοδο που ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από… αποτυχία σε αποτυχία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, η Τότεναμ ( προσεχής αντίπαλός του στην Ευρώπη) μπορεί να πανηγυρίζει για μία ακόμη σπουδαία νίκη με 1-3 επί της Φούλαμ…
 Στο Λονδρέζικο αυτό ντέρμπι η ομάδα του Ρέντναπ (ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο λόγω της πρόσφατης επέμβασής του στην καρδιά) ήταν αποτελεσματική, τυχερή αλλά και ευνοημένη μια και στο τέλος η Φούλαμ δικαιούταν ένα πέναλτι για να ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 10΄ η Τότεναμ προηγήθηκε όταν ο Λένον έβγαλε σέντρα και ο Μπέϊλ από δύσκολη θέση σούταρε σωστά, αν και το γκολ μπορούσε να χρεωθεί και στον Μπρέϊντ της Φούλαμ που βρήκε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 45΄ η Τότεναμ πραγματοποίησε και το 0-2 μετά από νέα συνεργασία Μπέϊλ – Λένον με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα.  
Στο 56΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι έπειτα από αυτογκόλ του Καμπούλ, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην ομάδα του έπειτα από κόρνερ.
Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν πραγματικά δύσκολα για την Τότεναμ. Η Φούλαμ δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες και ζήτησε ένα πέναλτι σε χέρι του Καμπούλ στο 88΄.
Στο τέλος και στις καθυστερήσεις η Τότεναμ σε αντεπίθεση κατάφερε με τον Ντεφόε να κάνει το 1-3.
Με αυτό τον τρόπο η Τότεναμ κατάφερε να πετύχει την έβδομη νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και να παραμείνει έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογία ισόβαθμη με την Τσέλσι…
Η Τότεναμ σε αυτό τον αγώνα έπαιξε με τους: Φρίντελ, Γουόκερ, Καμπούλ, Κινγκ, Ασου-Εκότο, Λένον (78΄Σάντρο), Πάρκερ, Μόντριτς, Μπέιλ, Φαν Ντε Φάαρτ (65΄Ντεφόε), Αντεμπαγιόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου