Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Είμαστε δύσκολα»

Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από το ματς στην Τρίπολη  έδειξε ότι είναι εμφανώς προβληματισμένος.
Μεταξύ άλλων είπε:
"Όταν ήρθαμε εδώ ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές. Χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα και παίξαμε με μεγαλύτερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε.
Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να πω, όμως, ότι κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε και τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε ένα σερί για να είμαστε καλύτερα".
Για το αν μπορεί να καλυφθεί το χαμένος έδαφος τόνισε: "Το τι αισθάνομαι γι΄αυτό το πράγμα δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια".
Βεργέτης: "Ζήτησα πάθος και τσαμπουκά"
Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, μίλησε για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και τα στοιχεία που είχε ζητήσει από τους παίκτες του πριν το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο"
"Σε μια εβδομάδα μέσα είναι λογικό να μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ζήτησα τσαμπουκά και πάθος από τα παιδιά", δήλωσε και πρόσθεσε: "Αν συνεχίσουμε θα μπορέσουμε να βγάλουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα".
Λεονάρντο: «Για λεπτομέρειες δεν πήραμε την ισοπαλία»
Ο Λεονάρντο έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ και δεν ήταν κακός ως αριστερός μπακ, δείχνοντας καλά στοιχεία, καθώς δημιούργησε και ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ενώ είχε και μία κεφαλιά στο δοκάρι του Χακόμπο.
«Δεν έχουμε πολλά να πούμε μετά από αυτό το ματς. Κρατάω το ότι εξαιτίας ορισμένων λεπτομερειών δεν πήραμε την ισοπαλία. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε καλύτερα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου