Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Επιμένουν οι Ρουμάνοι για ΠΑΟΚ και Χερέα

Από τη στιγμή που ο Λάσλο Μπόλονι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τα ρουμάνικα μέσα δε σταμάτησαν τις απανωτές αναφορές στον Δικέφαλο και στους διάφορους στόχους του.

Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα, πιο συγκεκριμένα αυτό του «prosport.ro», αναφέρεται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χερέα της Ραπίντ. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ, Τζορτζ Κόπος, τρέχει να προλάβει να «δέσει» με τετραετές συμβόλαιο τον 26χρονο μέσο, έτσι ώστε να μη φύγειι από τη Ρουμανία ως ελεύθερος, όπως έπραξε και ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο Κόπος θα προτείνει στον παίκτη 200.000 ευρώ ετησίως, για τέσσερα χρόνια και 200.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής. Στο τέλος του κειμένου γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χερέα:

«Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα αποδεχτεί την πρότασή του Κόπος, μια και έχουν ενδιαφερθεί γι΄ αυτόν ομάδες του εξωτερικού, όπως ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου