Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ώρα 11άδας για Αποστολόπουλο


Τα καλά λόγια συνοδεύουν όλους τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και εδώ και καιρό ο κόσμος περιμένει να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έφτασε λοιπόν όπως φαίνεται η ώρα να δούμε στη βασική ενδεκάδα ένα από αυτά τα παιδιά.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο που πιθανώς την Κυριακή (20/11) στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, θα κάνει τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, αφού έχει προηγηθεί το "ντεμπούτο" στο Δουβλίνο με τους Σάμροκ Ρόβερς.

Η συμμετοχή του 20χρονου δεξιού μπακ στον πρόσφατο αγώνα του Europa League μόνο τυχαία δεν ήταν αφού ο Μπόλονο πιστεύει πολύ στον νεαρό και θέλει σταδιακά να τον εμπιστευτεί ακόμα περισσότερο δίνοντας και θέση στο βασικό σχήμα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό θα αρχίσει στην ουσία από αύριο Τετάρτη, με τις επιστροφές των διεθνών, ενώ από την Πέμπτη αναμένονται και οι "Λάτιν".

Από το ματς με τους Αγρινιώτες θα είναι απόντες οι Λίνο, Έτο, Λεονάρντο. Οπότε οι μόνοι διαθέσιμοι ακραίοι μπακ είναι οι Σνάουτσνερ και Αποστολόπουλος, ενώ υπάρχει ακόμη ένας νεαρός, ο αριστερός μπακ Σταφυλίδης, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων, θα επιστρέψει την Πέμπτη.

Λογικά, ο Σνάουτνσερ να μετακινηθεί και πάλι στο αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του δεξιού μπακ θα καλύψει ο Αποστολόπουλος, εκτός κι αν ο Μπόλονι, αποφασίσει να μεταθέσει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Πάμπλο Κοντρέρας, κάτι που έχει συμβεί κάποιες φορές στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου