Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Tτο γκολ του Γεωργιάδη.....

Οσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά το δυνατό φιλικό με την Αναγέννηση στην Επανομή, έχουν την ευκαιρία να δουν το «μαγικό» γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος έφερε το ματς στο «Χ», τα υπόλοιπα γκολ της αναμέτρησης και τις καλύτερες φάσεις. Ολα αυτά μέσω του PAOKWEB TV.
 
 
Για να επικεντρωθούμε, όμως, περισσότερο στο γκολ του Γεωργιάδη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ το χρειαζόταν αυτό για να πάρει μπροστά. Η καλή ψυχολογία πάντα παίζει το ρόλο της και με το γκολ στην Επανομή, στο οποίο πέρασε σαν σταματημένους όσους βρέθηκαν στο διάβα του (και τον τερματοφύλακα) και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ο Γεωργιάδης φαίνεται ότι... ξεμπούκωσε.

Κι όλα αυτά για έναν παίκτη, ο οποίος πριν ορισμένα χρόνια δεν έφυγε και χαρούμενος από τον ΠΑΟΚ. Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο PAOKWEB TV τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όταν έφυγα μικρός από τον ΠΑΟΚ είχα βάλει μέσα στο μυαλό μου, ότι σε περίπτωση που κάποτε έρθει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν θα την δεχθώ! Είχα φύγει πικραμένος. Ετσι, όμως, όπως τα έφερε η μοίρα μετά από πολλά χρόνια κι αν και ο ΠΑΟΚ ήρθε ως αουτσάιντερ στη μεταγραφή μου, γιατί εμφανίστηκε στις τελευταίες ημέρες, τελικά κατάφερε με κάποιους ανθρώπους από τη διοίκηση να με πείσει και να είμαι και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ με άλλα όνειρα, είχα απομακρυνθεί από την ομάδα σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό με πείσμωσε, συνέχισα να προσπαθώ και τώρα είμαι και πάλι εδώ».

Οποιος θέλει να παρακολουθήσει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του χθεσινού φιλικού της Επανομής, μπορεί να επισκεφθεί την παρακάτω διεύθυνση: http://www.paokwebtv.com/index.php/football/football-news/206-08-10-2011-football-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου