Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε...........

Για ακόμη μία χρονιά 100άδες φίλοι του ΠΑΟΚ τίμησαν τη μνήμη των έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλους στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε στο μνημείο που έχει στηθεί στα Τέμπη
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των έξι παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο ΟΑΚΑ.

Δεκάδες στεφάνια κατατέθηκαν από συγγενείς και φίλους των θυμάτων, ξεχωριστά από το Θόδωρο Ζαγοράκη, άλλο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ΚΑΕ, τον ΑΣ, των παικτών, του «Χρυσού Δικεφάλου» κτλ.

Δύο πανό που αναρτήθηκαν δίπλα στο μνημείο έγραφαν «Αδέρφια ζείτε», ενώ υπήρχε και το πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Κατερίνης, «Χαράλαμπος Ζαπουνίδης», που φέρει πλέον το όνομα ενός από τα θύματα του δυστυχήματος.

Τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος ήταν οι:
Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων
Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων
Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων
Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων
Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων
Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων


«H AΓAΠH TOYΣ ΓIA TON ΠAOK TOYΣ EΦEPE EΔΩ TOYΣ AΦHΣE EΔΩ KAI ΣYNEXIΣE ΠAPAΠEPA 4-10-1999», γράφει πάνω στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν τους στα Τέμπη.

«Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε», φώναξε για ακόμη μία φορά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ πριν αλλά μετά από την τελετή.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πατέρας Βασίλειος (με καταγωγή από τα Αμπελάκια) όπως σχεδόν κάθε χρόνο...

Εκτός από τους 100άδες οπαδούς, στο μνημόσυνο βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Παρών ήταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης αλλά και ο Ζήσης Βρύζας, καθώς και οι κ.κ. Μιχαηλίδης, Μηλιωρίδης, Χατζόπουλος, Φαρλαλής και Ποικιλίδης από τη διοίκηση της ΠΑΕ που ολοκλήρωσε τη θητεία της.

Από τον ΑΣ παρόντες ήταν οι κ.κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος , Ησαιάδης, Μπεκιάρης και Ποζατζίδης από την ΚΑΕ οι Πρέλεβιτς και Πανάκας, ενώ τους βετεράνους του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Πέλιος, Στ. Μπορμπόκη και Κουκίδης.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έβαλε και πούλμαν για να μεταβούν στα Τέμπη παίκτες.

Από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ παρόντες ήταν (εκτός από τους διοικητικούς) οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Μπαλάφας, Γλύκος, Παπάζογλου, Λεονάρντο ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Σάκης Τονουσίδης.

Από την ομάδα μπάσκετ στο μνημόσυνο βρέθηκαν οι Στίγκερς, Καλαμπάκας, Αράπης και Λιάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου