Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η... διαθήκη του Μπόλονι και η έκκληση για βοήθεια

Ο Λάσλο Μπόλονι αποβλήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο 80' μετά από υπόδειξη του 4ου διαιτητή Κύρκου.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι έγραψα μία διαθήκη και αφήνω όλα τα υπάρχοντά μου στην κόρη μου, αν δεν γυρίσω πίσω. Η διαθήκη μου είναι τελειωμένη…», είπε κάνοντας χιούμορ αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν αρκετή πίεση. Ήταν φυσιολογικό επειδή ήταν ένα ντέρμπι. Είναι δύο μεγάλοι σύλλογοι που μάχονται μεταξύ τους.

Πιστεύω ότι κάθε μία ομάδα είχε το ημίχρονο της.

Δυστυχώς για μας ήταν μία κακή έκπληξη να δεχτούμε ένα γκολ με ένα ελεύθερο κτύπημα, από  κόρνερ, στην αρχή.

Και κατά τη διάρκεια ορισμένων λεπτών που ακολούθησαν ήμασταν κάπως χαμένοι.

Σιγά σιγά σταματήσαμε την πίεση και μετά μόνο από στημένες φάσεις δεχθήκαμε πίεση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας. Βρήκαμε το ποδόσφαιρό μας. Όχι για 45 λεπτά, αλλά για αρκετές στιγμές.

Στο τέλος και οι δύο ομάδες θα πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία.

Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι στην αρχή του αγώνα θα ήταν δύσκολα. Ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα παίξουμε καλύτερα».



Σε ερώτηση για το ποιο ήταν το σκεπτικό του  να παίξει ο Βιεϊρίνια στον άξονα στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά, είπε: «Ξέρετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Το έχουμε δοκιμάσει στην προετοιμασία σε κάποια φιλικά στην Ολλανδία. Ο Βιεϊρίνια έχει παίξει σε όλα τα ματς, ήθελα έναν παίκτη να

στα αριστερά να βοηθάει Σνάουτσνερ. Έβαλά το Ρομπέρ και τα πήγε καλά. Μετά πέρασα αριστερά το Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί αρκετά φέτος»

Για τη χρησιμοποίηση Ρομπέρ και Παπάζογλου είπε: «Πιστεύω ότι ο Παπάζογλου τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις. Έχει δουλέψει πολύ καλά. Σκεφτόμουν να τον βάλω και στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Τον έβαλα σήμερα και ήταν πολύ καλός. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Έτρεξε, πάλεψε, πέτυχε το γκολ έκανε πολλά μέσα στο ματς»



Για την αποβολή του είπε: «Είχα γυρισμένη την πλάτη, ήρθε μία μπάλα σε μένα και την κλώτσησα.  Ήταν ένα φάουλ για τον Άρη και το παιχνίδι είχε σταματήσει και δεν είδα τι γίνονταν. Η πίεση από τον κόσμο ήταν μεγάλη και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να με αποβάλει ο διαιτητής. Δεν έγινε τίποτα παραπάνω. Δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω…»



Κλείνοντας ο Μπόλονι έκανε μία έκκληση για βοήθεια προς μία συμπατριώτισσά του:



«Ζητάω τη βοήθειά σας. Στη ζωή μας έχουμε τόσα πολλά προβλήματα. Το να έρθουμε να παίξουμε ένα ντέρμπι δεν είναι κακό, είναι καλό. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έρχονται μαζί μας οι οπαδοί μας εκτός έδρας. Ούτε άλλες ομάδες έχουν κόσμο όταν έρχονται στην έδρα μας. Είναι τρελό. Δυσάρεστο…

Γιατί πάνω από όλα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι.  Καμία φορά εξαιτίας της πίεσης υπερβάλουμε. Εγώ πρώτος ίσως…

Ξέρω άλλους ανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλα προβλήματα…

Ξέρω μία κοπέλα από την πόλη μου, που έκανε μία μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Έχει λευχαιμία. Αυτό είναι το όνομά της. Κατάγεται από την πόλη μου από τη γενέτειρά μου.

Αυτός ο μικρός πόντος που κάναμε σήμερα ήθελα να της τον αφιερώσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Εκεί νοσηλεύεται και κάθε μέρα δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή.

Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για εκείνου που την έχουν βοηθήσει πολύ.

Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει κάτι γι’ αυτό».

Τέλος ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε και ένα σχόλιο για όσα δέχθηκε από την κερκίδα αποχωρώντας: «Θα πρέπει να πάω σπίτι να κάνω ένα μπάνιο. Ποτέ δεν δέχθηκα τόσα υγρά πάνω μου… Αγόρασα ένα λιτρό σαμπούαν για να καθαρίσω... Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη έρθει στην  Τούμπα να μην γίνει το ίδιο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου