Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τα... μυστικά του Σάκη!

Ο Θανάσης Παπάζογλου κλήθηκε από τον Λάσλο Μπόλονι να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στην 11άδα του ΠΑΟΚ και τα πήγε περίφημα απέναντι στον Άρη, σκοράροντας μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα στο Χαριλάου! Η προηγούμενη ήταν στα πλέι οφ του 2010, όταν και τότε με κεφαλιά είχε σημειώσει ένα γκολ…
Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο χθεσινό 1-1, καθώς, εκτός από το γκολ της ισοφάρισης, είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση, κυνηγώντας όλες τις φάσεις και παίζοντας με μεγάλο πάθος. “Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αν είχαμε περισσότερες δυνάμεις προς το τέλος”, τόνισε ο Παπάζογλου μετά το παιχνίδι.
“Έπαιξε ρόλο και η κούραση από την Πέμπτη σε κάποιους παίκτες προς το τέλος του ματς… Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, αλλά ισορροπήσαμε το ματς, δείξαμε ότι το θέλαμε, ισοφαρίσαμε και ήμασταν κυρίαρχοι”, πρόσθεσε. Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό ήταν το γκολ που πέτυχε για την ψυχολογία του, είπε: “Θα κάνει καλό στην ψυχολογία μου γιατί ένα σέντερ φορ πρέπει να πετυχαίνει γκολ. Δεν αρκεί αυτό, θα συνεχίσω την προσπάθεια να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ”.
Ο Παπάζογλου ρωτήθηκε αν η εμφάνισή του ήταν κάποιου είδους απάντηση προς τους επικριτές του και αυτός είπε: “Ήθελα να δώσω μία απάντηση σε όλους, αλλά και στον εαυτό μου. Ότι είμαι εδώ…”.
Ο Θανάσης Παπάζογλου όταν πέτυχε το γκολ πήγε και το πανηγύρισε στον πάγκο αγκαλιάζοντας τον Νίκο Καρύδα, τον γυμναστή του ΠΑΟΚ. “Ο Καρύδας με βοήθησε πολύ. Στη διακοπή δουλέψαμε πάρα πολύ σε διάφορους τομείς. Προσπάθησε πολύ να με βοηθήσει και να βελτιώσω κάποια πράγματα και πράγματι του οφείλω πολλά και του χρωστάω αρκετά”, επισήμανε.
Ο Μπόλονι απένειμε στον Παπάζογλου τα εύσημα στη συνέντευξη Τύπου και ο νεαρός επιθετικός αναφερόμενος στα κολακευτικά σχόλια του Ρουμάνου τεχνικού είπε: “Έβαζα γκολ και στις προπονήσεις και σήμερα(σ.σ.χθες) μου έδωσε την ευκαιρία να σκοράρω και σε επίσημο ματς. Δούλεψα σκληρά. Εγώ δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Ο προπονητής το βλέπει. Σήμερα(σ.σ.χθες) μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ την άρπαξα. Για εμένα έχει σημασία και συνεχίζουμε την προσπάθεια”.
Κλείνοντας είπε: “Με την εμφάνισή μας δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, καθώς ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη. Πληρώσαμε ένα λάθος, όμως, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και ισοφαρίσαμε. Ως παίκτης του ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη”.

Η δουλειά με τον Καρύδα
Ο Παπάζογλου είχε δουλέψει με τον Νίκο Καρύδα και πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ! Του είχε ζητήσει ένα έξτρα πρόγραμμα και ο Έλληνας γυμναστής του “Δικέφαλου” δεν του αρνήθηκε τη βοήθεια… Γι’ αυτό και ο Παπάζογλου τον σήκωσε στην αγκαλιά του μετά το γκολ που πέτυχε.
*Από τους 20 παίκτες που είχε στην αποστολή ο Μπόλονι, εκτός 18άδας έμειναν οι Σπαντάσιο και Κατσικάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου