Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

“Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές”

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια απάντησε σε όσους σχολίασαν τις μέτριες εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα.
“Ακούγονται και γράφονται πολλά από πολλούς, που μάλλον δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο. Είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές, και γι’ αυτό θα υπάρχουν και καλές, και κακές βραδιές. Δουλεύουμε στις προπονήσεις, έτσι ώστε οι καλές βραδιές να είναι οι περισσότερες”, τόνισε αρχικά.
Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας για τη νίκη επί της Σάμροκ είπε: “Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Για τρία λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε γκολ, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο στα υπόλοιπα ενενήντα λεπτά. Χαίρομαι που πέτυχα γκολ, αλλά χαίρομαι περισσότερο που κέρδισε η ομάδα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς”.
Για τη θέση που προτιμάει να παίζει είπε: “Προτιμώ να παίζω αριστερά, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αλλάξω θέση για να έχω καλύτερη τροφοδότηση. Αυτό συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι βοηθά την ομάδα”.
Για το ματς του Δουβλίνου που ακολουθεί στην Ευρώπη είπε: “Το ματς του Δουβλίνου έχει τη σημασία του, όμως εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου