Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τότεναμ… calling!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει Τότεναμ κορυφώθηκε με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας κι εκείνο που πλέον παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι τη σέντρα, είναι το πώς θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος» στην πρεμιέρα του Europa League. Ποιες οι δοκιμές του Μπόλονι και πως συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Ρομπέρ.

Δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις διαμορφώθηκε η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές καθώς πλην των ανέτοιμων Λαζάρ, Τσιρίλο, Γεωργιάδη δεν υπάρχουν άλλα ερωτηματικά.

Έτσι, λοιπόν με βάση τις υπάρχουσες λύσεις και τα όσα «έδειξε» σήμερα ο Μπόλονι μια πιθανή σύνθεση είναι η εξής: Με τερματοφύλακα τον Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Λίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαλεζά-Κοντρέρας, μπροστά τους Πάμπλο Γκαρσία και Φωτάκη, σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Ίβιτς, αριστερό χαφ τον Βιεϊρίνια, δεξί τον Ρομπέρ και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου