Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ρέντναπ: «Για ποιά αλαζονεία μιλάτε»;

Στους τραυματισμούς και τις βεβαρυμμένες υποχρεώσεις με παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη και όχι λόγω υπεροπτικής στάσης, απέδωσε την «κουτσουρεμένη» αποστολή της Τότεναμ, ο τεχνικός της, Χάρι Ρέντναπ.

Μιλώντας εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa League, αρνήθηκε τα περί αλαζονείας από πλευράς «σπιρουνιών», ενώ έχρισε φαβορί τον «Δικέφαλο».


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο ματς αλλά ανυπομονούμε για αυτό. Θα παίξει μια νέα ομάδα, είναι μια νέα εμπειρία για αυτούς αλλά ελπίζω να το απολαύσουν. Δεν έχω μιλήσει ακόμη στους παίκτες μου, απλά δουλέψαμε και περιμένω να δω τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Ήταν πολύ δύσκολο να φτιάξω ομάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, είχαμε εννιά τραυματισμούς. Παρόλα αυτά έχω φέρει και έμπειρους μαζί μου όπως ο Παβλιουτσένκο. Είναι και ο Γουόκερ ο οποίος είναι νέος και αντέχει. Περιμένω πολλά και από τον Ντος Σάντος, ο οποίος κοστίζει αρκετά χρήματα και πρέπει ένα καλό παιχνίδι την Πέμπτη.

Από τότε που έγινε η κλήρωση είδαμε τον ΠΑΟΚ, έχει καλούς δυνατούς παίκτες και είναι καλή ομάδα. Δεν θα ήθελα να διαλέξω κάποιον παίκτη, έχει καλούς αμυντικούς αλλά και καλούς επιθετικούς.

Δεν υπάρχει υπεροψία και αλαζονεία, απλά θέλαμε να προπονηθούμε στο σπίτι μας, πολλές αγγλικές ομάδες το κάνουν αυτό. Ελπίζω απλώς αύριο να παίξουμε καλά, εμείς θα αγωνιστούμε με πολλούς νέους, φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου