Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Γκαρσία: «Νίκες στο Καζάν και στον Πειραιά»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-0 στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία όλης της ομάδας.
Αρχικά:
«Το σίγουρο είναι ότι έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, το δικαιούμασταν και είναι ένα καλό βήμα για τα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουμε μέσα στην εβδομάδα». Ο Γκαρσία ρωτήθηκε τι άλλαξε από τα προηγούμενα ματς και ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο καλός: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα. Πάντοτε προσπαθούμε να κάνουμε καλά τα πράγματα, είναι πολύ σημαντικό το γκολ, αλλά πιστεύω ότι η συγκέντρωση που υπήρχε ήταν το πιο σημαντικό στην σημερινή μας απόδοση».
Σχολιάζοντας τα δύο «κολλητά» παιχνίδια με την Ρουμπίν Καζάν και τον Ολυμπιακό, είπε: «Πρώτα να σκεφτούμε τι θα γίνει την Πέμπτη. Θα προσπαθήσουμε να πάμε να κερδίσουμε και μετά την Κυριακή με ηρεμία θα πάμε στον Ολυμπιακό δίνοντας το 100% για να κερδίσουμε και εκεί».
Ήταν αναμενόμενο ότι ο Γκαρσία θα δεχόταν ερώτηση για το αν η χθεσινή νίκη θα μπορούσε να είναι πιο ευρεία: «Σίγουρα μπορούσαμε αλλά όταν το σκορ είναι 3-0 και υπάρχει κοντά επίσημο παιχνίδι πρέπει και λίγο να ηρεμήσεις. Αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε, αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικά και τα τρία γκολ φτάνουν. Τους κερδίσαμε πέρυσι στο πρωτάθλημα και τους κερδίσαμε πάλι». Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός μέσος μίλησε και για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Σημαντικότατη είναι η πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να πάμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς στην Ευρώπη. Να δείξουμε την προσωπικότητα που έχουμε και να κυνηγήσουμε τη νίκη την Πέμπτη στη Ρωσία».
Τα ΣΠΟΡ τέλος, ενημέρωσαν τον Πάμπλο Γκαρσία ότι με τον ίδιο στην σύνθεση του, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί στην Ευρώπη, με τον άσο του ΠΑΟΚ να είναι πολύ μετριόφρων: «Δεν το ήξερα αυτό, αλλά το σημαντικό είναι να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου