Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κρέσιτς: Μεγάλη αξία η νίκη για τα ντέρμπι που έρχονται

«Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε μια μεγάλη νίκη», σχολίασε ο Ντάριο Κρέσιτς μετά το παιχνίδι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας θεωρεί ότι η νίκη έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, επειδή ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων: «Ξεκινώντας μια δύσκολη εβδομάδα είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τόσο καθαρή νίκη. Εχει μεγάλη αξία, επειδή ακολουθούν τα ντέρμπι με τη Ρούμπιν και τον Ολυμπιακό. Θα είναι πολύ δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και ακόμη πιο δύσκολες οι μετακινήσεις. Μας περιμένει ένα μεγάλο ταξίδι στη Ρωσία, θα γυρίσουμε την Παρασκευή και μετά το Σάββατο κατευθείαν θα πάμε στην Αθήνα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα στα δύο αυτά παιχνίδια».
Ο Κρέσιτς μίλησε και για τη φάση που δέχτηκε κίτρινη κάρτα:  «Τρελάθηκα με τον διαιτητή. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία και του είπα ότι μου έκανε φάουλ ο αντίπαλος, ήρθε πάνω μου και όχι στην μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου