Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ή άμυνα και κυρίως ο Κατσικάς

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την υπόθεση πρόκριση με τη νίκη της ομάδας στη Καρδίτσα. 
Γλύκος: Αν εξαιρεθεί μία κακή έξοδος, ήταν πολύ καλός μακριά από την εστία του, χαρακτηριστικό απαραίτητο έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ αφού βγαίνουν πολλές μπαλιές στη πλάτη της άμυνας.

Σκόνδρας: Κέρδισε πόντους, ήταν σοβαρός και χωρίς αμυντικά λάθη. Πλέον παίζει τη θέση με τον Κίτσιου και αρχίζει να ανεβάζει την ψυχολογία του.

Λόπεθ: Σταθερός, προσπάθησε να παίξει κάθετα, δεν έκανε λάθη στην άμυνα. Δεν είναι τόσο κακός όσο παρουσιάστηκε αρχικά, αλλά το ερωτηματικό είναι αν θα βρεθεί χώρος για αυτόν.

Κατσικάς: Κορυφαίος του ΠΑΟΚ, αλάνθαστος αμυντικά, καλός δημιουργικά, ενώ απείλησε κιόλας. Βγάζει σημάδια ωριμότητας και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Στέφενς θα τον εμπιστευτεί.

Σπυρόπουλος: Έκανε αθόρυβα τη δουλειά του στην επιστροφή του. Δείχνει να είναι καλά και να έχει ξεπεράσει το θέμα που αντιμετώπιζε.

Λόρενς: Ρεσιτάλ λαθών στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στο δεύτερο και είχε δοκάρι με μία εκπληκτική λόμπα. Το θέμα είναι αν μπορεί να τον εμπιστευτεί ο προπονητής του στα δύσκολα.

Γκαρσία: Χωρίς αθλητικά προσόντα, καθόλου τρεξίματα, πολλές λάθος μεταβιβάσεις και σίγουρα εκτός ρυθμού. Το ερωτηματικό είναι αν μπορεί να τον βρει και πως.

Βούκιτς: Κακό πρώτο ημίχρονο, έγινε δημιουργικός στο δεύτερο. Το ευχάριστο είναι πως έβγαλε με δυνάμεις τα 90.

Γεωργιάδης: Ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία, είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Είχε διάθεση πήρε πρωτοβουλίες αλλά δεν ήταν αρκετές για να φανεί περισσότερο.

Ολίσε: Είχε διάθεση, αλλά συνήθως οι προσπάθειες ήταν ημιτελείς. Σκόραρε όμως και αυτό είναι το θετικό.

Νέτσιντ: Αόρατος στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο και έδωσε μία ασίστ. Δεν έχει όμως το εύκολο γκολ, το οποίο και δεν πέτυχε πάλι στις τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Πόζογλου: Ήταν ορεξάτος, έχει καλά στοιχεία, έφτασε κοντά στο γκολ. Θετικές εντυπώσεις.

Τζανδάρης: Έπαιξε λίγο, πρόλαβε να βγάλει με την εστία τον Νέτσιντ ο οποίος αστόχησε.

Κωνσταντινίδης: Είχε τρεις - τέσσερις καλές κινήσεις ως μπακ και δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου