Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το καλύτερο ρόστερ του ομίλου ο ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της Σάχτερ Καραγκάντι, Βίκτορ Κουμίκοφ, συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και διαθέτει, τόσο το καλύτερο ρόστερ, όσο και τον καλύτερο προπονητή…

Αρχικά δήλωσε: «Σεβόμαστε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο ξέρουμε. Το ότι είναι ο ιδιοκτήτης σημαίνει ότι  η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Συνειδητοποιούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος και τεχνικά είναι προετοιμασμένος καλύτερα. Σε άλλους τομείς, όπως η φυσική κατάσταση, το πάθος και τη θέληση για να νικήσουμε, πιστεύω ότι θα δείξουμε αυτά που μπορούμε».

Για την απουσία του αμυντικού Βασίλιεβιτς:
«Θα παίξει φυσικά κάποιος άλλος. Οσον αφορά την τακτική, δε θα αλλάξει τίποτα. Εχουμε τρία σχήμα παιχνιδιού και ανάλογα με το πώς θα πάει ο αγώνας, θα βλέπουμε τι τακτική θα χρησιμοποιήσουμε και με τι σχήμα θα παίξουμε».

Για το μεγάλο ταξίδι και αν επηρεάζει την ομάδα του:
«Αν θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη, πρέπει να κάνουμε τέτοια μακρινά ταξίδια. Είμαστε πολύ μακριά, οπότε όλοι καταλαβαίνουν τη δυσκολία και οι παίκτες συνηθίζουν. Βέβαια μετά από τέτοια ταξίδια, οι παίκτες κάνουν αποκατάσταση».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη:
«Πρώτον έχουμε πολλή λίγη εμπειρία στα μεγάλα παιχνίδια. Δεύτερον πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, είτε εναντίον του ΠΑΟΚ είτε εναντίον της Σέλτικ, γιατί έχουν τους φίλους τους. Επηρεάζει και το μεγάλο ταξίδι, αλλά και η διαφορά ώρας».

Για το που περιμένει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ:
«Εχουμε μελετήσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε ποιος μπορεί να μας απειλήσει. Δεν είναι μόνο ένας παίκτης αλλά αρκετοί. Δεν ξέρω που θα τους αντιμετωπίσουμε, αλλά πιστεύω μακριά από την περιοχή μας».

Για την αναφορά του στους Στοχ, Σαλπιγγίδη και την ταχύτητα, σε συνδυασμό με την απουσία κόσμου αύριο στην Τούμπα:
«Για την πρώτη ερώτηση, δεν ήταν τυχαίο ότι ανέφερα Σαλπιγγίδη και Στοχ και εκτός από αυτό όλη η επίθεση το ΠΑΟΚ είναι πολύ γρήγορη. Για τη δεύτερη ερώτηση, για οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου είναι δύσκολο. Για εμάς ίσως να είναι λίγο πιο εύκολο, αλλά δε χαιρόμαστε και νομίζω θα ήταν καλύτερο να έχει κόσμο το γήπεδο αύριο».

Για την απουσία του κόσμου και αν αποτελεί πλεονέκτημα για τη Σάχτερ:
«Συνήθως λένε ότι αυτό είναι πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους. Δεν έχουμε παίξει ποτέ όμως σε αυτές τις συνθήκες και θα το δούμε αύριο μέσα στο γήπεδο αυτό».

Για τον χαρακτηρισμό του ΠΑΟΚ ως φαβορί και για το αν βλέπει μέσω του Γιουρόπα Λιγκ κάποια ευρωπαϊκή υπέρβαση για την ομάδα του:
«Οσον αφορά την πρώτη ερώτηση, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του ομίλου και αυτό το βασίζω στη μελέτη των αντιπάλων. Θεωρώ ότι από όλες τις ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ και προπονητή. Στη δεύτερη ερώτηση, η ομάδα μας είναι στην Τρίτη θέση του πρωταθλήματος και στα τελευταία 6-7 παιχνίδια, δεν έπαιζαν πολλοί βασικοί. Η ομάδα δεν έχει πολλή εμπειρία από τρεις αγώνες την εβδομάδα και για αυτό έχουμε μείνει πίσω».

Για το αν υπάρχει ιατρικό λάθος στον τραυματισμό του Βασίλιεβιτς:
«Πραγματικά είναι μεγάλη απώλεια γιατί είναι από τους παίκτες που διαμορφώνουν την ομάδα. Είναι σημείο αναφοράς. Φταίει και αυτός επειδή δεν ανέφερε εγκαίρως ότι έχει τραυματισμό και φταίνε και οι γιατροί που δεν αντέδρασαν σωστά».

Για το τελετουργικό με το μαύρο πρόβατο:
«Κουράστηκα να σχολιάζω αυτό το γεγονός. Εμείς θέλουμε να τιμήσουμε μια παλιά παράδοση και αυτό ίσως να μας βοηθάει και ψυχολογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου