Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Έπρεπε να κερδίσουμε

Ο Σανθ Χακόμπο μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου και για για τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς την οποία θέλαμε πολύ και για τη οποία είχαμε μιλήσει αναλυτικά τις τελευταίες ημέρες. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Και αν σε επίπεδο Τσάμπιονς Λίγκ χάσαμε την πρόκριση στους ομίλους από μια πιο ισχυρή ομάδα όπως είναι η Σάλκε, στο πρωτάθλημα δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσουμε από τον Παναιτωλικό. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήμασταν νευρικοί, δεν αποδώσαμε καλά, κάναμε λάθη. Το γκόλ που πετύχαμε στην συνέχεια μας βοήθησε όμως ο αντίπαλός μας δεν ανοίχτηκε πολύ. Στο δευτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε πολύ καλύτερη εμφάνιση, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκόλ με τον Στόχ και στην συνέχεια ανοίχτηκε η ομάδα του Πανιωνίου και μας έδωσε χώρους. Τελικά νικήσαμε αν και δυσκολευτήκαμε στο πρωτο ημίχρονο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου