Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φοβερές εξελίξεις στο Europa League

Άλλη μία περίεργη βραδιά για τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άλλη μία βραδιά με απρόοπτα και δυσκολίες για το προγραμματισμό της UEFA. Τι περιμένει σήμερα (14:00) στην κλήρωση ο ΠΑΟΚ. (01:00: Νέες αλλαγές μετά τη τελευταία έκπληξη με τον αποκλεισμό της Μπράγκα).
Αρχικά υπάρχει η εκκρεμότητα με το ζευγάρι Άλκμααρ – Ατρόμητος και την διακοπή της αναμέτρησης λόγω πυρκαγιάς. Το εκπληκτικό είναι ότι το ματς συνεχίζεται σήμερα στις 12:00 από το 57΄ λεπτό.

Εκκρεμότητα υπάρχει και με την τιμωρία της Μπεσίκτας λόγω στημένων. Αν σήμερα αποκλειστεί και η Άλκμααρ (έχασε 0-1 από τον Ατρόμητο) και η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρώτος του δεύτερου γκρουπ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η κλήρωση που θα γίνει για τον αντικαταστάτη της Φενέρμπαχτσε. Άλλο ζήτημα αυτό που εκκρεμεί και αφορά όλους τους σημερινούς αποκλεισμένους που έχουν μία ελπίδα…

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βραδιά είχε εκπλήξεις και αποκλεισμούς ισχυρών ομάδων-φαβορί όπως η Ουντινέζε, Στουτγάρδη, Σπαρτάκ Μόσχας,  Φέγιενορντ, Παρτιζάν, Νις, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν.

01:00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΠΡΑΓΚΑ

Νέα έκπληξη στο βραδινό-τελευταίο παιχνίδι που πήγε στην παράταση. Η άσημη Παντούρι από την Ρουμανία κέρδισε 0-2 στην Πορτογαλία και απέκλεισε την Μπράγκα.


Τέλος πάντων… Μετά το τέλος των σημερινών αγώνων τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας διαμορφώνονται -προς το παρόν- ως εξής:


Α ΓΚΡΟΥΠ
Βαλένθια, Λυόν, Τότεναμ, Ντιναμό Κιέβου, Αϊντχόβεν,Μπορντώ, Ρούμπιν Καζάν, Σεβίλλη, Σταντάρ Λιέγης, Φιορεντίνα, Λάτσιο, Άλκμααρ *

Β ΓΚΡΟΥΠ
Μπεσίκτας * ΠΑΟΚ, Σάλτσμπουργκ, Γκενκ,  Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντνιέπρ. Τραμπζονσπορ, Ανζί, Μπέτις, Γουίγκαν, Σουόνσι, Φράιμπουργκ,

Γ ΓΚΡΟΥΠ
Άιντραχτ, Γκιμαράες, Λέγκια, Μακάμπι Χάιφα, Ραπίντ Βιέννης,  Πάσος Φερέιρα,  Εστορίλ, Σερίφ, Τσερνομόρετς, Μάριμπορ, Κούμπαν, Έλφσμποργκ.

Δ ΓΚΡΟΥΠ
Μακάμπι Τελ Αβιβ, Λίμπερετς, Τουν, Βάρεγκεμ, Απόλλων Λεμεσού, Σεντ Γκάλεν, Έσμπιεργκ, Ριέκα, Παντούρι, Λουντογκόρετς, Σαχτιόρ, Τυχερή Κλήρωσης.

Ο ΠΑΟΚ αν παραμείνει στο δεύτερο γκρουπ, τότε θα παίξει με μία ομάδα από κάθε άλλο γκρουπ, σε όμιλο των τεσσάρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου