Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ – Μακάμπι, 9 χρόνια μετά

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ λοιπόν στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Και πάλι, όπως και πριν από εννιά χρόνια. Τότε, το 2004 ήταν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ,. Τώρα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Ισραήλ για να είναι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 
Βεβαίως υπάρχει και το θέμα της απόφασης της ΟΥΕΦΑ την ερχόμενη Τρίτη για την Μέταλιστ, αλλά αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι αυτό που έχει σίγουρα μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Μακάρι το σενάριο να αλλάξει, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά μία δύσκολη κλήρωση και γίνεται πιο δύσκολη, με δεδομένο ότι το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα γίνει χωρίς κόσμο, λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2004, έχει μείνει στην ιστορία για άσχημο λόγο, αφού ο ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας τον τιμωρημένο Λιάσο Λουκά, βρέθηκε ουσιαστικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, από ένα τραγικό λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου