Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Υπόθεση τριών λεπτών και πρώτο βήμα με 2-0...

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα του Λεβαδειακού με 2-0 στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Ο Δικέφαλος απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (6/3) στη Λιβαδειά.
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών!
Στο 57’ ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0 (στο ριπλέι φαίνεται ότι ήταν εκτεθειμένος μετά από κόντρα του Λόρενς) και ο Σαλπιγγίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 60’.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
1' Το ματς μόλις ξεκίνησε (18:00).
18' Επικίνδυνο κόρνερ του Γκαρσία από δεξιά, απομάκρυνε με γροθιές ο Κυριακίδης.
21' Σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
23' Ο Καμαρά πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, γύρισε ωραία και έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.
27' Ο Αποστολόπουλος κέρδισε μία κόντρα έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού και στη συνέχεια έκανε ένα καλό σουτ αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε με δυσκολία απομακρύνοντας τη μπάλα.
28' Νέο σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Κυριακίδης.
37' Καλό σουτ του Αθανασιάδη έξω από την περιοχή ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.
43' Επικίνδυνη αντεπίθεση του Λεβαδειακού, ο Μάρτινς έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε εύκολα ο Ιτάνζ.
45+ Ο Λίνος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από το σημείο περίπου που είχε σκοράρει στο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε τη μπάλα.
52' Ωραία ενέργεια του Καμαρά από αριστερά γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά προ του Σαλπιγγίδη πρόλαβε και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χασέμι.
57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε κόντρα στο Λόρενς και με δυνατό βολέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο ριπλέι φαίνεται ότι ο πρώτος βοηθός του Γιάχου, ο Χρήστος Ακρίβος έχασε τη φάση που έγινε γρήγορα και με κόντρα, καθώς ο Κλάους ήταν  εκτεθειμένος.
60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λόρενς σήκωσε ωραία τη μπάλα βρίσκοντας τον Καμαρά σε κίνηση μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, αυτός με τον ώμο την έστρωσε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.
62' Σουτ του Λόρενς, η μπάλα κοντράρει στον Λισγάρα και περνάει δίπλα στο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη κόρνερ.
69' Σουτ του Λόρενς η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.
76' Ο Γεωργάκος σηκώνει σημαία για οφ σάιντ, ο Γιάχος αφήν ει τη φάση, ο Μεντί κάνει σουτ και ο Ιτάνζ μπλοκάρει τη μπάλα.
80' Σουτ του Λισγάρα η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λάζαρ, Γκαρσία (67' Κάτσε), Σαλπιγγίδης (89' Κουμάλο), Καμαρά, Λόρενς (90' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολακάκης, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Κόρμπος (64' Ζησόπουλος), Μαχαίρας, Ρομέου, Ροτζέριο (73' Καγιεχόν), Μπουμάλ (64' Πόι), Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου