Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Θέλω να πανηγυρίσω τίτλους»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μιλά για το όνειρό του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Μιλώντας στην εφημερίδα "Real News", ο Στέφανος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στις σκέψεις του για τον μέλλον του ΠΑΟΚ: "Από τη στιγμή που υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και η δυνατότητα να έρθουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο, δεν βλέπω τον λόγο γιατί ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο του να μην πανηγυρίσει τίτλους. Μπορεί όχι από φέτος, γιατί η ομάδα χτίστηκε χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη και με πολλά νέα παιδιά. Εξ αρχής στόχος ήταν η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλούς στόχους, όπως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Αν μας προκύψει μία οποιαδήποτε ευκαιρία πάντως, δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι πριν από μένα στην αρχηγία προηγούνται ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους σέβομαι και από τους οποίους μαθαίνω. Το να σηκώσω ένα κύπελλο ως αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα για μένα όνειρο ζωής".

Όταν ρωτήθηκε για τη πιθανότητα μεταγραφής του στο εξωτερικό, τόνισε: "Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ με τον επενδυτή, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα και ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής. Εφόσον η ομάδα είναι ικανοποιημένη από μένα, εγώ δεν έχω λόγο να ανοίξω θέμα μεταγραφής. Είμαι στον ΠΑΟΚ και όλα όσα ακούγονται δεν με απασχολούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου