Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κατώτερος των προσδοκιών ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0...

Ο κακός ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον μέτριο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο κατώτερο του αναμενόμενου και μαζί έχασε και τον Χακόμπο με κόκκινη, ο οποίος έκανε χειρονομία στην κερκίδα.
Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τον επίσης πολύ μέτριο Παναθηναϊκό είχε κάποιες φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε νωρίς (51’) πίσω στο σκορ με το γκολ του Ζέκα και από εκεί και πέρα δεν έκανε τίποτα.
Στο 84’ ο Γιάννου έκανε πέναλτι στον Κουίνσι και ο Παναθηναϊκό έκανε με τον Βιτόλο το 2-0 και αμέσως μετά ο Χακόμπο αποβλήθηκε με κόκκινη πληρώνοντας μία απερισκεψία του και έτσι θα χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.
Μάλιστα επειδή ο Δικέφαλος είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές στα τελευταία λεπτά τερματοφύλακας έπαιξε ο Γιάννου
Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκαρσία, Λόρενς και Γεωργιάδη αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
7' Ο Τοτσέ βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά πριν πλασάρει τον Χακόμπο πρόλαβε ο Κουμάλο και με τάκλιν απομάκρυνε την μπάλα.
17' Ο Σαλπιγγίδης έκανε ωραία κίνηση από δεξιά και γύρισε στον Αθανασιάδης μέσα στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά το πλασέ του Κλάους ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Καρνέζης.
27' Σουτ του Σαλπιγγίδη, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Καρνέζης.
29' Ο Τοτσέ βρέθηκε μόνος μέσα στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο Χακόμπο έκανε την απόκρουση του αγώνα!
30' Ο Ρομπέρ έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Καρνέζης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα και ο Βελάσκες πρόλαβε να απομακρύνει σε κόρνερ πριν από τον Αθανασιάδη!
33' Σουτ του Μαυρία, ο Χακόμπο μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο Δώνης έκανε  μία αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου καθώς λόγω προβλήματος ο Έτο (στον αριστερό μηνίσκο) δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στη θέση του πέρασε ο νεαρός Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
47' Κόρνερ του Φωτάκη από δεξιά, ο Κατσικάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
51' 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Ζέκα μπήκε από δεξιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ μετά από το συνεργασία με τον Τοτσέ και και με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.
55' Σουτ του Σεϊταρίδη, μπλόκαρε ο Χακόμπο.
56' Ο Λίνο στη θέση του Λάζαρ
61' Ο Ζέκα βρέθηκε πολύ πλάγια δεξιά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, γύρισε την μπάλα πάνω από τον Χακόμπο αλλά αυτή πέρασε παράλληλα από την εστία του Δικεφάλου καθώς δεν υπήρχε παίκτης του Παναθηναϊκού.
69' Κόρνερ του Λίνο, κεφαλιά του Κατσικά, η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.
72' Ο Κουίνσι βγήκε τετ-α-τετ με τον Χακόμπο αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.
74' Σέντρα σουτ του Σαλπιγγίδη από δεξιά μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Καρνέζη την έβγαλε κόρνερ.
78' Σουτ του Κάτσε με το αριστερό, η μπάλα άουτ.
83' Πέναλτι του Γιάννου στον Κουίνσι.
84' 2-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Βιτόλο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-0.
85' Κόκκινη στον Χακόμπο για χειρονομία στον κόσμο.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές του, και έτσι στο τέρμα θα καθίσει για το χρόνο που μένει ο Γιάννου!
Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από 8 αγωνιστικές.
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ζέκα, Βιτόλο, Σισοκό, Κουίνσι, Μαυρίας (65' Φορναρόλι), Τοτσέ (79' Πετρόπουλος).
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης, Έτο (46' Κωνσταντινίδης) , Λάζαρ (56' Λίνο), Κάτσε, Ρομπέρ (65' Γιάννου), Φωτάκης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου