Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Μία χαρά μετά τη λύπη του αποκλεισμού»

Ο Παναγιώτης Γλύκος εκτός από τη θέση του βασικού στον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν κέρδισε και την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα των Ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος για τις αναμετρήσεις με τη Λετονία και τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία.
Μαζί με τον Στέφανο Αθανασιάδη είναι οι δύο παίκτες του Δικεφάλου που κλήθηκαν από τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό.
Ο ίδιος ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την κλήση και σε δηλώσεις του από τη Βιέννη που παρέμεινε ο Δικέφαλος μετά από το ματς με την Ραπίντ δεν έκρυψε την έκπληξή του αλλά και τη χαρά του.
Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Είναι ένα πολύ παράξενο συναίσθημα για μένα. Χθες ήρθε ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ και υπάρχει πίκρα, αλλά σήμερα έρχεται η κλήση μου στην εθνική ομάδα. Δεν το περίμενα και μου φαίνεται σαν ψέμα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Πρόκειται για μία δικαίωση της δουλειάς μου όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να ανταποκριθώ σε αυτήν την πρόκληση», είπε μεταξύ άλλων ο Γλύκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου