Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Σέτελ: "Εκρητική έδρα η Τούμπα"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης Πέτερ Σέτελ για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ο τεχνικός των Αυστριακών, τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι ένα οργανωμένο κλαμπ με πολλές αγωνιστικές αρετές: "Οταν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ, ξέραμε το όνομα της ομάδας και την ιστορία του στην Ευρώπη. Είδα αγώνες και διαπίστωσα πως είναι δύσκολος αντίπαλος με νέους και έμπειρους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Γνωρίζω πως η Τούμπα είναι μια εκρηκτική έδρα. Η ομάδα μου όμως έχει αυτοπεποίθηση από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως αν και είναι δύσκολο να παίζεις μέσα στην Τούμπα, η πρόκριση θα κριθεί στην Βιέννη".
Για το σε ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ στέκεται περισσότερο: "Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά. Είναι δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ και οργανωμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Γκαρσία είναι σημαντικό πως δεν θα παίξει, υπάρχουν όμως παίκτες για να αναπληρώσουν το κενό του".
Για την διαφορά της Ραπίντ με τον ΠΑΟΚ: "Οι παίκτες μου είναι νέοι και άπειροι, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ πιο έμπειροι".
Για τις καιρικές συνθήκες: "Είναι ευχάριστο να παίζεις ποδόσφαιρο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Και εμείς είχαμε καύσωνα στην Αυστρία άρα είμαστε προετοιμασμένοι".
Για τους λόγους που θέλει η Ραπίντ την πρόκριση: "Είναι σημαντικό για τους νεαρούς παίκτες μας να προκριθούν στην επόμενη φάση. Κατά δεύτερο λόγο στο Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν σημαντικά έσοδα για τις ομάδες και τους προέδρους".
Για τους στόχους της ομάδας του: "Το πρωτάθλημα στην χώρας μας αργεί. Είναι ένας μακρινός στόχος. Προέχει βέβαια το αυριανό παιχνίδι για εμάς".
Για την ενδεκάδα που σκέφτεται: "Θα δω την σημερινή προπόνηση και αύριο θα καταλήξω στην ενδεκάδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου