Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Δεν ξεχνούν τον ΠΑΟΚ και τον «Σάλπι» στην Τότεναμ...

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου βρέθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και στον τελικό του μπάσκετ μεταξύ των ΗΠΑ και της Ισπανίας συνάντησε δύο παίκτες της Τότεναμ: τον Τομ Χάντλστοουν και τον αριστερό μπακ Ντάνι Ρόουζ.
Σε άρθρο του στην “gazzetta.gr” αναφέρθηκε στη συνάντηση με τους Αγγλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βέβαια δεν έχουν ξεχάσει τον ΠΑΟΚ…
Ο Ντάνι Ρόουζ θυμόταν και κάτι διαφορετικό από τον Χάντλστοουν, ο οποίος δεν είχε παίξει στο διπλό του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο... “Εκείνον τον κοντό, που έπαιζε στην πλευρά μου... Δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά ήταν πολύ δυνατός και γρήγορος. Καλός παίκτης!”, έλεγε. Προφανώς μιλούσε για το Σαλπιγγίδη… “Ναι, ναι, αυτός... Δύσκολο όνομα, αλλά τον θυμάμαι από το παιχνίδι στο Λονδίνο”. Και πώς να τον ξεχάσει, αφού ο “Σάλπι” ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τον θρίαμβο... “Εκείνο που μου έχει μείνει από το παιχνίδι είναι οι φωνές των φανς του ΠΑΟΚ. Ετσι φωνάζουν πάντα;”, ρωτούσε.
“ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ”
Ο Χάντλστοουν δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ στο Λονδίνο, διότι ήταν τραυματίας. Ωστόσο μιλώντας στο “gazzetta.gr” τόνισε: “Δεν ξέρω και πολλά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θυμάμαι μόνο ότι πέρυσι αποκλειστήκαμε από τον ΠΑΟΚ. Και εκείνο που μου έκανε εντύπωση, αν και ήμουν τραυματίας και βρισκόμουν στην εξέδρα, ήταν το πόσο φωνακλάδες ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι πραγματικά τρελοί…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου