Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο Σηφάκης προ των πυλών της Τούμπας!

Ο Μιχάλης Σηφάκης αποτελεί τον κύριο στόχο του ΠΑΟΚ για τη θέση του τερματοφύλακα. Όπως ανέφεραν και χθες τα ΣΠΟΡ, ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και ήδη οι επαφές μαζί του βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.


Μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Ντάριο Κρέσιτς, οι άνθρωποι του Δικέφαλου κινήθηκαν πολύ γρήγορα, προκειμένου να αναπληρώσουν το κενό του Κροάτη. Η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη κρίθηκε εξ αρχής η πιο ελκυστική, καθώς πρόκειται για τον τερματοφύλακα της εθνικής μας ομάδας, ο οποίος, μάλιστα, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με κάποια άλλη ομάδα.

Οι επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την πλευρά του έλληνα τερματοφύλακα συνεχίστηκαν και στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και είναι πιθανό να υπάρξει η οριστική συμφωνία στις αρχές της νέας εβδομάδας. Άλλωστε, στον Δικέφαλο επείγονται να διευθετήσουν άμεσα όλες τις μεταγραφικές εκκρεμότητες, καθώς η ομάδα βρίσκεται προ τη έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της.

Βέβαια, σε ό,τι αφορά ειδικά τη θέση του τερματοφύλακα, ακόμη κι αν ο Σηφάκης κλείσει στον ΠΑΟΚ μέχρι την Τετάρτη και δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ ως η τελευταία αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας, είναι ευνόητο ότι δεν υπολογίζεται ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπνέι Γιεχούντα, όπου την εστία του ΠΑΟΚ αναμένεται να υπερασπιστεί ο Παναγιώτης Γλύκος.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σηφάκης εξέτασε την προοπτική να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο οι προτάσεις που δέχτηκε τόσο από την Σταντάρ Λιέγης, όσο και από τη Λα Κορούνια δεν τον άφησαν ικανοποιημένο. Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του κάθε άλλο παρά ασυγκίνητο τον αφήνει. Το αντίθετο συμβαίνει, αφού μια σειρά από λόγους τον ωθούν όλο και πιο κοντά στον Δικέφαλο. Η εναλλακτική πρόταση ακούει στο όνομα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, για τον οποίο, όμως, υπάρχει η επιπλέον δυσκολία ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με άλλη ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου