Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Επίσημη πρόταση σε Κλέιτον!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και αυτό αποδεικνύει το γεγονός, πως δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθεί οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά και συγκεκριμένα ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ήδη επίσημη πρόταση στον Σίλβα Κλέιτον, ώστε ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή τη φορά για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Ο Κλέιτον είναι ένας παίκτης που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό, τα ποιοτικά στοιχεία που ζητάει ο Γιώργος Δώνης για την θέση του επιτελικού μέσου. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική, έχει καλή κάθετη πάσα, αλλά επιπλέον “πατάει” περιοχή και είναι σε επαφή με το γκολ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Επίσης εκτελεί καλά φάουλ και γενικά είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανεβάσει τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ
Το συμβόλαιο του Κλέιτον ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου, ωστόσο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Και στον ΠΑΟΚ, θα βρει έναν γνώριμο προπονητή του, αφού με τον Γιώργο Δώνη συνεργάστηκαν στη Λάρισα την διετία 2006-2008. Όταν έφυγε από την ΑΕΛ ο ένας, έφυγε και ο άλλος, ενώ τώρα είναι πολύ πιθανό να σμίξουν και πάλι στον ΠΑΟΚ.

Τα ΣΠΟΡ, είχαν αναφέρει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κλέιτον, την Δευτέρα 23 Απριλίου, την επομένη του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έκτοτε, υπήρξε πάντα στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και με την σύμφωνη γνώμη του Δώνη έγινε τώρα η επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Θυμίζουμε ότι ο Κλέιτον έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, αφού συμπλήρωσε 9 χρόνια στην Ελλάδα. Πρωτοήρθε το καλοκαίρι του 2003 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μετά τρεις σεζόν παραχωρήθηκε στη Λάρισα. Μετά την διετία που αναφέραμε, το καλοκαίρι του 2008 ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε από την ΑΕΛ δίνοντας 1,5 εκ. ευρώ (!), στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Μοναδική διακοπή ήταν ένα εξάμηνο (το πρώτο την σεζόν 2010-2011) όταν δόθηκε δανεικός στην oυκρανική Μέταλιστ, στην οποία σε 9 συμμετοχές είχε 1 γκολ. Συνολικά στην Ελλάδα, έχει 199 συμμετοχές με 54 αγώνες στο πρωτάθλημα και 31 συμμετοχές με 4 γκολ στο κύπελλο. Φέτος, από ένα σημείο και μετά κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό, ειδικά από τότε που τραυματίστηκε ο Λέτο και ο Φερέιρα τον εμπιστεύτηκε πολλές φορές (είχε 31 συμμετοχές με 6 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου