Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

" Έτσι ως το τέλος!"

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε για την πολύ καλή τακτική που ακολούθησαν οι παίκτες του και για τους Έλληνες διεθνείς που έχει στον ΠΑΟΚ και 4-5 από αυτούς μπορούν να πάνε στο Euro!
Αναλυτικά είπε:
«Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ένα ωραίο θέαμα. Ήταν ένα παιχνίδι με καλή ποιότητα. Ήταν μία μάχη τακτικής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος. Αλλά εμείς ήμασταν καλοί και δυνατοί, είχαμε ταχύτητα και δημιουργήσαμε 4-5 καλές περιπτώσεις για να πετύχουμε γκολ. Δεν κάναμε  συντηρητικό παιχνίδι και παίξαμε αρκετά καλά από τις πλευρές.
Ο στόχος μας ήταν να τους μπλοκάρουμε στο χώρο του κέντρου. Και επίσης να μην έρθουν παίκτες τους από τη δεύτερη γραμμή μπροστά. Νομίζω ότι τα καταφέραμε αλλά όταν ο αντίπαλος διαθέτει παίκτες ποιότητας όπως ο Κατσουράνης που έχει και τεράστια εμπειρία τότε πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα και όντως έγινε κάπως επικίνδυνος.
Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν εκρηκτικότητα και γι΄αυτούς είχαμε το δικό μας σχεδιασμό.
Κάνοντας αυτά δεν βγάλαμε από το μυαλό μας ότι πρέπει να δημιουργήσουμε επιθετικά τις ευκαιρίες μας για να προηγηθούμε.
Νομίζω ότι υπήρχαν παίκτες μας σήμερα που έκαναν πραγματικά μεγάλο παιχνίδι.
Και στον τομέα της φυσικής κατάστασης ήμασταν καλύτεροι.
Είχαμε εξ αρχής στόχο ότι δεν πρέπει να χάσουμε ματς στην έδρα μας και αν γίνεται να τα κερδίσουμε όλα. Και μέχρι τώρα όλα πάνε καλά (κτύπησε ξύλο).
Θα σας πω κάτι για ακόμη μία φορά.
Έχω μία δουλειά στον ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας προπονητής εδώ και πολλά χρόνια. Έχω λοιπόν ένα σύλλογο για τον οποίο εργάζομαι και κάνω το καλύτερο. Προσπαθώ πάντως πάντα για το καλύτερο.
Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο με τους παίκτες που έχουμε . Έχουμε ένα φανταστικό κοινό, κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε ευχαρίστηση.
Κάποιος δημοσιογράφος έγραψε ότι τα πλέι οφ  δεν με ενδιαφέρουν. Στεναχωριέμαι ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να λέει κάτι τέτοιο.
Είπα ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγματα για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχω πει ότι δε θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Φυσικά και θέλουμε την πρώτη θέση!
Αυτό άκουσα και δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά, οπότε κάποιος μου το μετέφερε.
Πιστεύω ότι αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο είναι  τόσο ανόητο  που  δε θέλω να το σχολιάσω άλλο.
Περιμένουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας, και μετά θα μιλήσω για όλα. Ας περιμένουμε 10 μέρες  για να μιλήσουμε ανοιχτά  και αφού ολοκληρωθούν τα ματς θα κάνουμε το λογαριασμό.
Είμαστε 1οι αλλά έχουμε να πάμε να παίξουμε στον Πανθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου έχουμε κερδίσει δύο φορές αλλά δεν θα είναι εύκολα ματς για μας. Εμείς όμως θα κάνουμε ότι καλύτεροι μπορούμε έχοντας και τα ταξίδια ενδιάμεσα».
Σε ερώτηση αν περίμενε σε τρεις αγωνιστικές από το -4 ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στο + 2 είπε:
«Για μένα είναι έκπληξη. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πιο δυνατή ομάδα στη διαδικασία. Αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι ένα λιοντάρι που κοιμάται και αν ξυπνήσει θα είναι δύσκολα τα πράγματα».
Πόσο κομβικό είναι το ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ;
«Πριν το ματς με την ΑΕΚ είπα στους παίκτες μου ότι εκείνο ήταν το πιο σημαντικό. Μετά τους ζήτησα συγνώμη και είπα ότι το πιο σημαντικό είναι το ματς με τον Ατρόμητο. Μετά ξαναζήτησα συγνώμη και είπα ότι πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα ξανά τα ίδια... Έτσι θα κάνω μέχρι το τέλος…»
Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά; Διότι ένας καλός αντίπαλος όπως ο Παναθηναϊκό δεν έκανε καμία φάση…
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να ξεχάσω το ματς με την Τότεναμ, με τη Ροπυμίν Καζάν, με την ΆΕΚ το 3-0 αλλά συμφωνώ ότι το παιχνίδι τακτικά το πήγαν πολύ καλά οι παίκτες μου. Είχαμε και πολλές φυσικές δυνάμεις και οι κόποι ανταμείφθηκαν μέσα στο γήπεδο»
Ποιοι παίκτες έκαναν μεγάλο παιχνίδι;
«Δε θα πω ονόματα αλλά πω ότι κααλύτερη από όλους ήταν η ομάδα. Πιο σημαντικό είναι το σύνολο. Και για τις αλλαγές μπορώ να πω ότι βοήθησαν πολύ. Για το Φωτάσκη και το Νιμανί λέω. Πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο που είναι καλός για να έχουμε όλους τους παίκτες ζεστούς. Σήμερα οι αλλαγές έκαναν καλή δουλειά., Θέλουμε όμως όλοι να είναι προσγειωμένοι και να δίνουμε έμφαση στην ομαδική δουλειά.
Θα πω ότι οι διεθνείς μας παίκτες οι Έλληνες οι οποίοι μπορεί να είναι στην αποστολή των 23 για το Euro 2012 μου έδωσαν ικανοποίηση σε μένα ελπίζω και ελπίζω να ικανοποίησαν και τον ομοσπονδιακό προπονητή. Έπαιξαν καλά, είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς και ελπίζω ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πάρει 4-5 από αυτούς στην Εθνική για το Euro! Πηγαίνουν πολύ καλά, έχουν όρεξη, καλή φυσική κατάσταση και μεγάλη διάθεση…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου