Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Τα σπουδαία μπροστά μας!»

Τρεις  μήνες κοντεύει να συμπληρώσει εκτός δράσης ο Αραούχο Ετο, που περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να ξαναπαίξει μπάλα σε επίσημο παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε τραυματιστεί στον νοκ άουτ εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 25 Ιανουαρίου και έκτοτε απουσιάζει αναγκαστικά από την ενεργό δράση
“Είμαι καλά αυτή τη στιγμή, έχω δουλέψει πάρα πολύ και η φυσική μου κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ καλή. Πλέον, περιμένω να κάνω τα σχετικά τεστ για να δω τη δύναμη των ποδιών μου, αν είναι καλά. Μόνον αυτό περιμένω” δήλωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στη Nova, και συνέχισε: “Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι, φυσικά, τα παιχνίδια. Κι ακόμη, το ν’ αγωνίζομαι με τους συμπαίκτες μου, η ζωή με την ομάδα σε αγωνιστικές συνθήκες. Δεν είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά η γενικότερη αίσθηση”.
Σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι, σχολίασε: “Μπορώ να πω πως εμείς... δεν παίξαμε, πάρα μόνο αμυντικά μπορέσαμε να παρουσιάσουμε κάτι θετικό. Πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά στον τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει ν’ αλλάξουμε την εικόνα μας”.
Ο Βραζιλιάνος, αμυντικός, πάντως, έστρεψε την προσοχή του στο άμεσο μέλλον: “Το πιο σημαντικό κομμάτι της φετινής σεζόν βρίσκεται μπροστά μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά στα εναπομείναντα παιχνίδια, πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ριζώσει βαθιά μέσα στο μυαλό όλων μας. Σύμφωνα και με τις υπόλοιπες συνθήκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, μας δίνεται μια σπουδαία ευκαιρία, που πρέπει να την εκμεταλλευθούμε”.

Οσο για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, επισήμανε: “Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, έχουμε παίξει μαζί τους, γνωρίζουμε πως είναι μια αδύναμη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αρχίσουμε όσο πιο δυνατά τον αγώνα, να βγούμε μπροστά και να εξασφαλίσουμε από νωρίς το τρίποντο, “σκοτώνοντας” τον αντίπαλο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου