Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πρόστιμο για Μπόλονι και ΠΑΕ

Αλλα 7.000 ευρώ θα προστεθούν στη “λυπητερή” που πληρώνει ο ΠΑΟΚ, από τα χρηματικά πρόστιμα που επιβάλλει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας. Χθες, μάλιστα, το πρόστιμο ήταν διπλό, καθώς αφορούσε τόσο την ΠΑΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και τον Λάσλο Μπόλονι για το ίδιο παιχνίδι.
Στην πρώτη περίπτωση, το πρόστιμο που ανακοινώθηκε ήταν 5.000 ευρώ και αφορούσε ρίψεις αντικειμένων, τριών πυρσών και μίας κροτίδας το περασμένο Σάββατο. Στη δεύτερη περίπτωση, το ύψος του προστίμου που ανακοινώθηκε για τον Μπόλονι ήταν 2000 ευρώ.
Ωστόσο, φάνηκε ότι θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν στην ακροαματική διαδικασία δεν παρευρισκόταν χθες, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ιωσηφίδης. Κατέβηκε στην Αθήνα μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση του Μπόλονι.
Για να γίνει πιο κατανοητή η υπόθεση, η κατηγορία για τον Ρουμάνο έλεγε ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή, ακούμπησε τη στολή πιάνοντάς τον από την τσέπη και τον ταρακούνησε. Ο Κώστας Ιωσηφίδης που ήταν δίπλα του όταν (υποτίθεται) ότι έγιναν όλα αυτά, εξήγησε στους δικαστές ότι δεν ήταν τόσο… δραματική η κατάσταση, ούτε τόσο έντονη η αντίδραση του προπονητή. Και σε συνδυασμό με το απολογητικό υπόμνημα, οδήγησε ουσιαστικά την επιτροπή σε χαμηλότερο πρόστιμο.

ΑΝΑΒΟΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ


Στο μεταξύ, δεν πρόκειται να εκδικαστούν ούτε σήμερα οι δύο υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, που αφορούν την απολογία για τα ματς Κυπέλλου με ΑΕΚ και Ατρόμητο. Αιτία είναι και πάλι η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους που άρχισε ξανά σήμερα, με αποτέλεσμα να μην εκδικαστούν υποθέσεις. Και είναι άγνωστο πότε θα συμβεί αυτό….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου