Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Κάποτε θα επιστρέψω ως προπονητής...»

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με δηλώσεις του στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» επισήμανε ότι δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και δεν έκρυψε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θέλει να επιστρέψει στο Δικέφαλο ως προπονητής!
Αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το Νοέμβριο του 2009 μετά από πρόταση του Ζήση Βρύζα για να γίνει τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (σ.σ.: ήταν η περίοδος που ο Βρύζας είχε αναλάβει και τότε την προεδρία του Δικεφάλου...) πέρυσι ήταν συνεργάτης του Ντομινίκ Ντ Ονόφριο στη Σταντάρ Λιέγης και από τις αρχές Ιανουαρίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ολανένσε στην Πορτογαλία.

Εκεί πήρε για άμεσο συνεργάτη του τον Ζόρζε Ροζάριο, ο οποίος για πολλά χρόνια (και στον ΠΑΟΚ) ήταν συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος.

“ Ο Φερνάντο Σάντος μου έμαθε πολλά για το ποδόσφαιρο και ας βρισκόμουν στο τέλος της καριέρας μου. Αυτά που έμαθα δίπλα στο Σάντος στα χρόνια που συνεργαστήκαμε στον ΠΑΟΚ με συνοδεύουν πλέον σήμερα στη νέα μου καριέρα στους πάγκους”, επισήμανε ο Κονσεϊσάο στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ».

Στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος δεν έκρυψε ότι χθες το βράδυ μπορεί να συναντιόνταν και με το Ζήση Βρύζα, καθώς και οι δύο θα βρίσκονταν στη Λισσαβόνα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Πόρτο.

«Το γεγονός ότι έκλεισα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ λέει πολλά. Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ κατέχει μία ξεχωριστή θέση και αφού πέρασα ως παίκτης και ως τεχνικός διευθυντής, δεν κρύβω ότι κάποια μέρα θέλω να επιστρέψω και ως προπονητής…”, τόνισε ο Κονσεϊσάο.

“Πάντα ενημερώνομαι για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 0-3 από την Ουντινέζε και αποκλείστηκε”, επισήμανε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Ο Πορτογάλος ρώτησε με ποιον παίζει τώρα ο “Δικέφαλος”.

“Με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα; Δύσκολο ματς… Ο Παναθηναϊκός τα πάει καλά φέτος με τον Φερέιρα. Και το ελληνικό σύστημα πάντα ευνοεί τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό… Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή τύχη, αλλά θα είναι ένα δύσκολο ματς…”, κατέληξε.

Τα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» αποκαλύπτουν ότι το πρώτο ματς του Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ ως τεχνικού διευθυντή ήταν η νίκη του Δικεφάλου με 4-1 επί του Άρη στις 22/11/2009. Τότε ο Πορτογάλος επειδή γούσταρε πολύ εκείνη τη νίκη, μετά το ματς πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε ένα πριμ στους παίκτες του ΠΑΟΚ από την τσέπη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου