Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δίχτυα σε Λατινική Αμερική-Ευρώπη για χρυσές ευκαιρίες!

Τρεις μήνες περίπου πριν από την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προετοιμάζονται εντατικά για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Οι επικεφαλής της διοίκησης έχουν ήδη καταρτίσει λίστα με ποδοσφαιριστές, για τους οποίους δε θα απαιτηθούν μεγάλα χρηματικά ποσά και, παράλληλα, θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.
Τα ΣΠΟΡ έχουν το ρεπορτάζ και είναι σε θέση να αναλύσουν τα δεδομένα. Η αναζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχει στραφεί ιδίως σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, που δεν ανήκουν στην… πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία (Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη), αλλά σε χώρες λιγότερο «διάσημες» ποδοσφαιρικά, οι οποίες, όμως, κρύβουν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες παικτών. Και αυτό αφορά σε παίκτες που δε δεσμεύονται με συμβόλαια με άλλες ομάδες και, παράλληλα, έχουν δώσει δείγματα γραφής ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, κι αφού έχει καταρτιστεί η λίστα με τους υποψήφιους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές, στον ΠΑΟΚ συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες και παρακολουθούν την πορεία τους, προκειμένου, όταν έρθει η ώρα της επιλογής, να προχωρήσουν στις καλύτερες δυνατές κινήσεις.
Μέσα από την αναλυτική και διεξοδική αναζήτηση, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα βρουν τις ευκαιρίες που ψάχνουν, προκειμένου να ενισχύσουν ουσιαστικά το έμψυχο υλικό της νέας σεζόν, χωρίς, παράλληλα, να χρειαστεί να δαπανήσουν μεγάλα οικονομικά ποσά. Και τα οποία, φυσικά, εκ των πραγμάτων δεν είναι σε θέση να διαθέσουν.
Είναι σαφές ότι η παραπάνω αναζήτηση θα ενταθεί στη διάρκεια του Μαρτίου, έτσι ώστε τον επόμενο μήνα η ΠΑΕ να προχωρήσει ουσιαστικά τις επαφές της με εκείνους τους παίκτες που θα έχει ξεχωρίσει και επιλέξει για συνεργασία.
*Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Σάκης Τονουσίδης ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, προκειμένου να παραβρεθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Βέβαια, η σύσκεψη είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, από τη στιγμή που ο αγώνας στο Ολυμπιακό στάδιο θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο σύμβουλος ασφαλείας Τάσος Τεντζέρης, καθώς και ο υπεύθυνος αγώνων Γιάννης Ζαβραδινός. Συμφωνήθηκε να δοθούν τριάντα προσκλήσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (θα καταρτιστεί σχετική λίστα), ενώ θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπει ο ΚΑΠ σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου