Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

"Βγάζω γούστα στην Τούμπα!"

Ο Τάσος Κάκος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του μίλησε στον Sport 103 fm  για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τον Γκαρσία και την... τρέλα του, δηλώνοντας αρχικά ότι πρέπει οι διαιτητές να μιλάνε.
Για την Τούμπα και τη δήλωσή του ότι γουστάρει να παίζει εκεί: "Την Τούμπα την ευχαριστιέμαι, με γεμίζει. Είναι και η φοβερή αμτόσφαιρα που δημιουργείται. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα. Αλλωστε έχω διαβάσει πως είναι η δεύτερη πιο δυναμική έδρα στην Ευρώπη".
Για τις αποδοκιμασίες που έχει ακούσει στην Τούμπα και τα παράπονα σε βάρος του: "Και μονο η βοή που ακούω, με φτιάχνει. Είναι φυσιολογικό να ακούγονται αποδοκιμασίες, σε γήπεδο είμαστε. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ πάντως, δεν είχα ποτέ πρόβλημα για αποφάσεις μου. Είχα θέμα μόνο από τους οπαδούς και τους δημοσιουγράφους.
Για την περιβόητη φάση που ο Τζιμπούρ κάνει δολοφονική προβολή στον Γκαρσία: "Ηταν λάθος μου η μη αποβολή του Τζιμπούρ. 'Ηταν κόκκινη. Για το χέρι του Γιάχιτς έχω άλλη άποψη".
Για το αν έχει πρόβλημα με τον Γκαρσια: "Θα σας πω τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής. Η απάντηση είναι Κάκος, αυτός ο καραφλός που συνεχώς τσακωνόμαστε. Εγώ δεν έχω κάτι μαζί του. Αυτά είναι στη φαντασία των δημοσιογράφων".
Για το αν τον έχουν πλησιάσει για να επηρεάσει ένα αποτέλεσμα: "Ο διαιτητής ξεκινά από το τοπικό πρωτάθλημα. Αυτά τα δικαιώματα τα δίνεις από τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Οταν ξέρουν πως είσαι τρελός, δεν σε πλησιάζουν. Ο Κάκος είναι τρελός, το ξέρουν"
Για το ποια παιχνίδι έχει αυχαριστηθεί: "Πολλά παιχνίδια έχω παίξει που τα έχω ευχαριστηθεί με ιδιαίτερες συνθήκες. Αγωνιστικά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ φέτος με γέμισε. Οι παίκτες είχαν άψογη συμπεριφορά. Η Τούμπα ήταν φανταστική, ήταν παιχνίδια από αυτά που μένουν στην μνήμη. Και στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είχαν άψογη συμπεριφορά οι παίκτες".
Για το αν υπάρχουν ομάδες που δε θέλει να σφυρίζει: "Κάποιες ομάδες δεν αξίζει να τις παίξω. Δε γούσταρα με τίποτα. Δεν ευχαριστιούνται με τίποτα. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν ήταν με τίποτα ευχαριστημένοι. Ας τους σφυρίξουν άλλοι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτές τις ομάδες".

Για το ότι θέλει να είναι αυτός ο σταρ του αγώνα: "Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό. Αυτό βγαίνει καμιά φορά. Αναπόφευκτα γίνεται".

Για το αν ο Κάκος θα φύγει ή θα τον φύγουν: "Δεν το ξέρω. Το ζητούμενο είναι να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι. Θέλω να παίζω".
Για το αν θα ήθελε να σφυρίξει το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ: "Όχι δε θέλω να σφυρίζω ματς της Κέρκυρας, γιατί είναι τα πιο δύσκολα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου