Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Γεωργιάδης: “Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία…'

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να χαρεί όσο ήθελε το δεύτερο επίσημο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα πετυχαίνοντας ένα γκολ εξίσου όμορφο (και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο) με εκείνο που είχε σημειώσει στο διπλό του Δικεφάλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-2). Αυτή τη φορά όμως το γκολ που πέτυχε απλώς μείωσε το σκορ στο τελικό 2-3 στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. “Ήταν καταστροφικό για μας το πρώτο 15λεπτο του αγώνα…”, τόνισε ο Σερραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν ξεκίνησε στην 11άδα, αλλά μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας καλή παρουσία.
Συνεχίζοντας τόνισε: “Το 0-3 στα πρώτα λεπτά του αγώνα δε θα το φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Αστέρα Τρίπολης. Πριν καλά ξεπεράσουμε το σοκ από το 0-1 δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ! Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε.
Το γκολ του Κλάους μας βοήθησε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.
Στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου ήρθε το δεύτερο γκολ για μας, μειώσαμε σε 2-3 και απέμενε μισή ώρα μέχρι το τέλος του αγώνα για να πετύχουμε κάτι παραπάνω… Στο τέλος όμως μας έμεινε η πικρία της ήττας”.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έκρυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπαίνει σαφώς πιο δυνατά στα παιχνίδια. Αναλυτικά επισήμανε:
“Θα πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατά στα παιχνίδια. Ακόμη όμως και στο παιχνίδι με τον Αστέρα παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-3 θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή… Το βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν την ήττα.
Θα πρέπει η ομάδα να βρει μία ισορροπία. Αν θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά, θα πρέπει τέτοια ματς όπως το σημερινό να τα κερδίζουμε. Ειδικά στην Τούμπα, όσο δεν παίρνουμε το προβάδισμα στο σκορ, ο αντίπαλος παίρνει ψυχολογία…”
Όσο για τη συνέχεια; “Θα πρέπει πλέον να κάνουμε το 6Χ6 μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο”, κατέληξε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου