Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αναμονή για Σνάουτσνερ

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Νέα Μεσημβρία στις 16.00’ και μόνο σε περίπτωση που δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα γίνει στην Τούμπα.
Είναι λογικό τα μάτια να στρέφονται στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την μικρή θλάση που υπέστη στην προπόνηση, αλλά έχει βάσιμες ελπίδες να τεθεί στην διάθεση του Λάσλο Μπόλονι για το ματς με τον ΟΦΗ.
Κλήσεις στην Εθνική παίδων
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης, συμπεριέλαβε τους Δημήτρη Πόποβιτς και Κυριάκο Σαββίδη, για τις προπονήσεις της Εθνικής παίδων, που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά. Οι προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 13 και 15 Φεβρουαρίου και είναι κλειστές για το κοινό.
Αν ο Μπόλονι θέλει να πάρει τον Πόποβιτς στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου στην Κρήτη μπορεί να το κάνει, αφού στην εθνική ομάδα πρέπει να ενσωματωθεί από την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου