Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τραγουδούσαν «ΠΑΟΚ ολέ» οι παίκτες της Ουντινέζε!

Τα ΣΠΟΡ αποκαλύπτουν στο σημερινό ρεπορτάζ το απίστευτο σκηνικό που επικράτησε στο τσάρτερ της αποστολής της Ουντινέζε, στο ταξίδι της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη στην Ιταλία. Οι παίκτες της ιταλικής ομάδας μιλούσαν με θαυμασμό για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που επικράτησε και στην Τούμπα, ενώ τουλάχιστον τρεις παίκτες της Ουντινέζε, φώναζαν συνθήματα της ασπρόμαυρης κερκίδας.

Ο σκόρερ Φλόρο Φλόρες, ο Πασιέντζα και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Παντέλι τραγουδούσαν ρυθμικά το σύνθημα: “ΠΑΟΚ ολέ…” στο μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού. Δεν ήξεραν τα υπόλοιπα λόγια του συνθήματος που φωνάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ωστόσο τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο ρυθμός του συνθήματος και το γεγονός ότι χιλιάδες φίλαθλοι του Δικέφαλου, παρά το 0-3, ήταν όρθιοι στις θέσεις τους και τραγουδούσαν συνθήματα συμπαράστασης. Δεν το ανέφεραν σε καμία περίπτωση “ειρωνικά” αλλά τους έκανε τρομερή εντύπωση, ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώθηκαν και σε αυτό το παιχνίδι οι ΠΑΟΚτσήδες. Το “ΠΑΟΚ ολέ… γα… τους Δικέφαλε” αποδείχθηκε το αγαπημένο, των Φλόρες, Πασιέντζα και Παντέλι. Οι υπόλοιποι μιλούσαν με θαυμασμό για την Τούμπα και το “μεγαλείο” της εξέδρας ενώ στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, έλεγαν πως περίμεναν πολύ πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ από την εικόνα που τελικά έδειξε μέσα στο γήπεδο. Ακόμη ο Φλόρες έλεγε: “Είναι απίστευτο αυτό που ζήσαμε στην Τούμπα”. Ο Γκουιντολίν ήταν ο πιο σοβαρός από όλους.

Ο ΠΟΝΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Η πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στη επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ παρά το “κάζο” που δέχθηκε από τη συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ κυρίως στο Φρίουλι αλλά και στην Τούμπα, αποκατέστησε την ηρεμία στον μεγαλομέτοχο της ιταλικής ομάδας.
Ο Τζιανπάολο Πόνζο με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και είπε:
“Ήξερα το γήπεδο και η νίκη μας ήταν μια πρόκληση από την τελευταία φορά που παίξαμε εκεί πριν από 11 χρόνια. Είχα μια ανησυχία για το περιβάλλον, δεδομένου πως ήξερα την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ευτυχώς οι παίκτες μου δεν επηρεάστηκαν από την καυτή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η Ουντινέζε έπαιξε έναν τέλειο αγώνα, δεν άφησε τους αντιπάλους να παίξουν το δικό τους παιχνίδι και οι δικοί μας παίκτες τους εξουδετέρωσαν”.
Όσο για τους 50 φιλάθλους της Ουντινέζε που υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο του Ούντινε, είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τους οπαδούς μας να μας χειροκροτούν και να είναι  χαρούμενοι. Θεωρώ πως μας αξίζουν περισσότερα από τα ήδη θετικά αποτελέσματα που έχουμε πάρει”.

“Ηταν μια μοναδική εμπειρία”

Ο Παναγιώτης Δουμουτζόγλου (φιλοξενήσαμε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ τη παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε) συνταξίδεψε με το τσάρτερ της αποστολής της Ουντινέζε με προορισμό την Ιταλία. Και έζησε όλη αυτή τη όμορφη ατμόσφαιρα, με τα συνθήματα που φώναξαν οι παίκτες της Ουντινέζε, οι οποίοι ήταν “μαγεμένοι” από την ασπρόμαυρη κερκίδα. Και όπως έλεγε με νόημα στα ΣΠΟΡ: “ήταν μια μοναδική εμπειρία, αυτή που έζησαν οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Ουντινέζε, που δεν πρόκειται να ξεχάσουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου