Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Παραμιλάει η Ευρώπη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση και στο Φρίουλι όπου περισσότεροι από 6.000 φίλοι του Δικεφάλου κέρδισαν από νωρίς της μάχη της κερκίδας κάνοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να νιώθουν σαν να παίζουν στην Τούμπα!

Είναι μία από τις ελάχιστες, αν όχι η πρώτη φορά, που σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ήταν περισσότεροι από τους γηπεδούχους!
Κι όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε κι αυτό το θαύμα!
Οι Ιταλοί οπαδοί της Ουντινέζε έμοιαζαν να… ντρέπονται για την εικόνα που παρουσιάζε το γήπεδό τους, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ ήταν περισσότεροι από αυτούς στις κερκίδες του Φρίουλι!

Οι γηπεδούχοι ούτε σύνθημα δεν μπορούσαν να φωνάξουν για την ομάδα τους, καθώς οι φωνές των οπαδών του Δικεφάλου κάλυπταν τους Ιταλούς και στο γήπεδο ακούγονταν μόνο συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ!
Τα πανό των ΠΑΟΚτσήδων έμοιαζαν αμέτρητα (ακόμη και στις κεντρικές κερκίδες του Φρίουλι!) και όταν οι παίκτες του Δικεφάλου βγήκαν για ζέσταμα νόμιζαν κυριολεκτικά ότι έπαιζαν στην Τούμπα καθώς γνώρισαν την αποθέωση.
Μάλιστα αρκετοί από τους πιο φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ παρά το πολικό ψύχος τραγουδούσαν ημίγυμνοι στις κερκίδες του Φρίουλι.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Ιταλία ταξίδεψαν και περίπου 50 Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν!
 Το τι θα γίνονταν στο γήπεδο είχε φανεί από νωρίς, όταν όλο το Ούντινε είχε γεμίσει με κόσμο του Δικεφάλου από παντού!
 Η παράσταση που έδωσαν και στο Φρίουλι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν μοναδική κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τον πιο τρελό και ταξιδιάρικο λαό…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου