Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η... επιχείρηση Ατρόμητος!

Μία ανάσα από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις πήραν χθες παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό που αποφάσισε να δώσει σε όλους ο Λάσλο Μπόλονι. Ηταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο, αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε έξι μέρες (Κυριακή – Τετάρτη – Σάββατο) έδωσαν τρεις αγώνες, οι οποίοι ευτυχώς κύλησαν καλά για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε Εργοτέλη, ΑΕΚ και Πανιώνιο.
Ταυτόχρονα, στην 18η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χθες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μειώσει την απόσταση από τον δεύτερο πλέον Ολυμπιακό στους 8 βαθμούς (έχει 32 έναντι 40) και μόλις 2 από την ΑΕΚ που έχει 34. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα επόμενα δύο ματς είναι κόντρα σε αυτές τις δύο ομάδες, την Κυριακή στο Ολυμπιακό στάδιο με την ΑΕΚ και την μεθεπόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Το βαρύ πρόγραμμα του Δικεφάλου πάντως δεν σταματάει, καθώς μεθαύριο το απόγευμα στις 17.00 ακολουθεί ο κρίσιμος νοκ άουτ προημιτελικός αγώνας Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, που απέδειξε και χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο Ολυμπιακό στάδιο, ότι είναι σκληρό καρύδι.

Το σημερινό ραντεβού λοιπόν του Ρουμάνου τεχνικού με τους παίκτες του, είναι για τις 10.30’ στη Νέα Μεσημβρία, στη μία από τις δύο προπονήσεις που προλαβαίνει να κάνει ο ΠΑΟΚ για το ματς. Ίσως μάλιστα ο Μπόλονι να δώσει και ένα στίγμα των προθέσεών του για το παιχνίδι, αν και θεωρείται βέβαιο ότι στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Πάμπλο Γκαρσία και Μπρούνο Τσιρίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου