Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι θα γίνει η αντεπίθεση...

Στον ΠΑΟΚ όλοι έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι πρέπει αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο να αρχίσει η αντεπίθεση. Το πρόγραμμα μάλιστα προσφέρεται, αφού ο Δικέφαλος στα επόμενα έξι ματς έχει τα πέντε εντός Θεσσαλονίκης, ενώ ο 6ος είναι στην Ξάνθη.

Από τη 13η αγωνιστική (με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο) μέχρι το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (την 19η αγωνιστική τον Ιανουάριο) ο ΠΑΟΚ έχει έξι ματς που οφείλει να κάνει ένα ντεμαράζ με σερί νικών. Αυτά τα ματς του Δικεφάλου λοιπόν κατά σειρά είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός
Ξάνθη - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Ως γνωστόν, το Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ θα γίνει στο Καυτανζόγλειο. Βέβαια από το ματς με τον Ατρόμητο και μέσα σε 12 μέρες ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα ματς: 10/12 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 15/12 ΠΑΟΚ - Ρουμπίν Καζάν 18/12 Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 22/12 Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ Άρα η μοναδική μετακίνηση εκτός Θεσσαλονίκης σε αυτήν την τετράδα αγώνων, είναι στο τελευταία παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή για το Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου