Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργιάδης: «Εφόσον τα καταφέραμε με την Τότεναμ…»

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να περάσουν το εμπόδιο της Ουντινέζε, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε στη Nova: «Εφόσον καταφέραμε και κερδίσαμε την Τότεναμ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ουντινέζε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου παίκτη στη Nova

Πριν από την κλήρωση

«Κοντράραμε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες (Τότεναμ και Ρούμπιν). Εφόσον πήραμε αυτά τα αποτελέσματα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα στη συνέχεια της διοργάνωσης. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αφού παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς, από την πλευρά μας, φτάσαμε για δεύτερη φορά στους “32” του Europa League και θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τη φετινή σεζόν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους 16 και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια».

Όταν έγινε γνωστή η κλήρωση και έμαθε ότι θα παίξουν με τη ν Ουντινέζε

«Η κλήρωση για τους “16” (σ.σ.: παίζουν με εκ των Άλκμααρ ή Άντερλεχτ) μάς δίνει το κίνητρο ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες. Παρόλα αυτά, περιμένουμε το πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε και θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.

Μπορώ να πω ότι πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Εφόσον καταφέραμε και κερδίσαμε την Τότεναμ, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ουντινέζε. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο καλό σε σχέση με το ιταλικό, οπότε έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκονται σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Οι διαφορές σε σχέση με τον Πανσερραϊκό είναι πολλές. Παίζουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες και είναι διαφορετικό το επίπεδο. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου