Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Περιμένει επιστροφές ο Μπόλονι


Ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο στο ματς με τον Παναιτωλικό και το Σάββατο παίζει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο Μπόλονι  περιμένει σιγά σιγά να αδειάσει το απουσιολόγιό του και να δει παίκτες του να επιστρέψουν.

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν θα υπάρχει σίγουρα η επιστροφή του Αραούχο Έτο, που αναμένεται να δώσει περισσότερη επιθετικότητα στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας.

Ό Ντορβαλίνο Άλβες δε θα ρισκάρει στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά μάλλον προλαβαίνει τον αγώνα της Αγγλίας. Το Σάββατο θα αγωνιστεί και πάλι ο Κώστας Σταφυλίδης στο αριστερό άκρο, καθώς όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από το ντεμπούτο του και προσδοκούν ανάλογη συνέχεια.

Ακόμα πιο έτοιμος θα είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος πήρε λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινήσει βασικός.

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα λογικά θα είναι διαθέσιμος και ο Ίβιτς, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του.

Πιθανότατα στον αγώνα με την Κέρκυρα και αν το ματς εξελιχθεί όπως πρέπει για τον Δικέφαλο, να δούμε μετά τον Σταφυλίδη έναν ακόμα από τους νέους παίκτες να παίρνει χρόνο συμμετοχής και πιο συγκεκριμένα τον Αποστολόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου